Wat
30 km afstand
Datum
Uren
Salaris
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Weert.
5 dagen geleden geplaatst

Pensionado met kennis van Midden- / Hoogspanning | Weert Weert • Enexis

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Enexis

Enexis
 • Gecontroleerde werkgever
 • Directe werkgever

Vacaturedetails

 • 24 uur
 • MBO of hoger
 • Vast contract
 • Junior/Medior/Senior
 • Auto (B)
 • Nederlands (taal)

Vacatureomschrijving

Mogelijk weet u al dat  onze monteurs en technici aanwijzingen (een soort van rijbewijs) nodig  hebben als je werkzaamheden wilt verrichten aan het energienet van Nederland. Aanwijzingen kan je krijgen door het volgen van specifieke Bedrijfsvoering-van-Elektrische-Installaties (BEI) opleidingen en doordat je werkzaamheden aan installaties uitvoert onder supervisie van collega's die al eerder aanwijzingen verkregen hebben. Aanwijzingen die je bijvoorbeeld na verloop van tijd kan krijgen zijn die van Werkverantwoordelijke (WV'er) of bijvoorbeeld die van Allround Vakbekwaam Persoon (AVP).  Binnen EBS Zuid is er een opleidingsmap met schakelinstructies aanwezig, vanuit deze map krijgen nieuwe WV-en/AVP-en schakelinstructies gedoceerd. Deze instructies zijn onvolledig en zijn niet uniform opgesteld. 

Wilt u ons gaan helpen om eenduidige en heldere schakelinstructies op te stellen? We willen er dan meteen voor zorgen dat ook het juiste gebruik van Persoonlijke-Beschermings-Middelen (PBM's) en gereedschappen staan beschreven voor de door EBS beheerde middenspanning installaties. Op deze manier leert u dus veel over de diversiteit van onze werkzaamheden en over de werking van middenspannings-installaties. We hebben al een korte opzet voor een planning gemaakt zodat u makkelijk overzicht kan houden om deze tijdelijke opdracht succesvol af te ronden. Deze planning bespreken we graag met u. Uiteraard zorgen we voor een goede begeleiding. Samen maken we er een leuke tijd van!Functie-eisen

We verwachten dat dit een leuke opdracht is voor iemand met een MBO/ HBO opleiding Elektrotechniek, Werktuigbouw of bijvoorbeeld Technische Bedrijfskunde. Enige ervaring aan bijvoorbeeld de realisatie-kant bij een netbeheerder zou fijn zijn. 

 • U wilt uzelf verdiepen in schakelinstructies en middenspannings-installaties.
 • U bent nauwkeurig en u wilt graag kwaliteit afleveren. 
 • U bent in staat om onder begeleiding maar ook zelfstandig werkzaamheden op te pakken.
 • U bent analytisch sterk en u kan goed communiceren in het Nederlands in woord en geschrift.
Aanbod

U ontvangt een goede maandelijkse beloning. U komt te werken in een fijne werkomgeving waar iedereen bereid is om u te helpen.

 • We zorgen voor een goede begeleiding.
 • U ontvangt een laptop en telefoon die u ook privé kunt gebruiken.

  
Screeningsbeleid
Ons screeningsbeleid houdt, afhankelijk van de functie, in: het nagaan van referenties, het toetsen van de authenticiteit van cv, identiteitspapieren en diploma's en het opvragen van een verklaring omtrent gedrag (VOG). Het is belangrijk ivm veiligheid dat u goed Nederlands spreekt en schrijft. Onze installaties kunnen van invloed zijn op de werking van een pacemaker. 
  
Vragen of solliciteren?
Bent u de persoon die wij zoeken? Solliciteer dan nu of neem dan contact op met Erik van't Wout (Corporate Recruiter) via erik.via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of 06-25 03 08 93.

Bedrijfsomschrijving

Bent u met pensioen maar denkt u erover na om weer enkele uren in de week te gaan werken? Enexis zoekt in Brabant en Limburg pensionado met kennis van hoogspanning. Wilt u ons komen helpen met het actualiseren en opstellen van schakelinstructies ten behoeve van onze middenspannings-installaties? U bepaalt zelf per week uw uren.Waar komt u te werken?Enexis is een regionale netbeheerder actief in de verzorgingsgebieden; Groningen, Drenthe, Overijssel, Brabant en Limburg. Deze opdracht vindt plaats in Brabant en/of Limburg. U kunt vanuit huis werken en vanuit bijvoorbeeld onze vestiging in Eindhoven. In deze functie komt u ook op schakelstations van Enexis en TenneT.Deze job is vacant binnen het bedrijfsonderdeel Enexis EBS (Expertise, Bedrijfsvoering & Stations) Binnen EBS en de afdeling Technische Expertise kom je in een warm bad terecht: hoge specialisatiegraad, hoog kennisniveau, een gestructureerde en leuke werksfeer en betrokken collega's. U nieuwe baan is in een team dat volop in beweging is, vakmanschap hoog in het vaandel heeft staan en trots is op haar "goud": vakmanschap, saamhorigheid, verantwoordelijkheidsgevoel, collegialiteit én kwaliteit boven kwantiteit. Verder vinden we het hebben van een luisterend oor belangrijk en hebben we een sfeer die zich kenmerkt door openheid, sociale veiligheid en wederzijds respect. 

Meer vacatures op Werkzoeken.nl

Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Wil je uitleggen wat er aan de hand is met deze vacature? (optioneel)
VersturenTerug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in