Wat
30 km afstand
Datum
Uren
Salaris
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Weert.
5 dagen geleden geplaatst

Engineer NetAutomatisering Brabant en Limburg | Weert Weert • Enexis

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Enexis

Enexis
 • Gecontroleerde werkgever
 • Directe werkgever

Vacaturedetails

 • € 3.069 - € 4.384 p/m
 • 40 uur
 • MBO of hoger
 • Vast contract
 • Junior/Medior/Senior
 • Pensioenregeling
 • Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Als project engineer secundair kom je te werken in een team van collega-engineers, onderverdeeld in secundair, primair en bouwkunde. Met collega's van alle drie de disciplines werk je nauw samen. Binnen het team is al veel specialistische kennis aanwezig. Daar nemen we jou graag in mee. En er is zeker ruimte voor jouw inbreng aan kennis. Samen dragen jullie de verantwoordelijkheid voor een goed ontwerp dat gebaseerd is op veiligheid, techniek en praktische uitvoerbaarheid.

Wist je trouwens dat Enexis is ontstaan uit verschillende fusies? Dat betekent dat er in het verleden op veel verschillende manieren gebouwd is. Elk station zit weer anders in elkaar. Jij en je collega's krijgen dus telkens weer te maken met nieuwe technische uitdagingen. Kortom: genoeg te beleven als project engineer NetAutomatisering!Functie-eisen

Typisch jou: gedreven om het beste uit jezelf te halen. En uit anderen. Want ook het samenwerken met collega's en aansturen van externe partners gaat je goed af. Met lef en een scherpe blik stimuleer je partners om hun werk steeds te verbeteren. Ook op je eigen werk ben je kritisch, want je snapt als geen ander hoe belangrijk veiligheid en kwaliteit zijn. Tot slot beschik je over creatief denkvermogen. Je werkt dan wel met standaarden, maar de toepassing daarvan in ons diverse landschap vraagt van jou om creatieve oplossingen.

Dit breng je ook mee:

 • Een hbo-diploma elektrotechniek of energietechniek (of je hebt een technisch mbo-diploma en bent bereid om je hbo-diploma via ons te behalen).
 • Bij voorkeur enige relevante werkervaring. Heb je die nog niet? Geen punt, we leiden je graag intern op.
Aanbod

Enexis zorgt goed voor jou! Als betrokken werkgever bieden wij je een goede balans tussen werk en privé, veel vrijheid en ook nog eens een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket. Dit pakket kun je naar jouw eigen wensen inzetten. Hou jij bijvoorbeeld van veel vrije tijd? Bij ons krijg je standaard 24,5 vakantiedagen, maar kun je in totaal nog 35,5 dagen bijkopen vanuit jouw persoonlijk budget! Vind je sporten of jezelf ontwikkelen een must? Je krijgt een brutobudget van € 500,- per jaar voor je sportabonnement en je kunt op onze kosten trainingen en opleidingen volgen.

En hiervan profiteer je nog meer:

 • Salaris tussen € 3.069,- en € 4.384,- bruto per maand, op basis van een 40-urige werkweek. Dit is exclusief nog eens een budget van 28,7% over je bruto jaarsalaris. Hierin zit onder andere je vakantiegeld, adv en dertiende maand. Je kunt dit budget flexibel inzetten voor bijvoorbeeld het bijkopen van extra verlof of een maandelijkse uitbetaling.
 • Uitgebreid inwerkprogramma met goede begeleiding.
 • De mogelijkheid om je hbo-diploma te halen (als je dat nog niet hebt). In dat geval start je in een aanloopschaal.
 • Goede pensioenregeling en collectieve verzekeringen.
 • Laptop en telefoon die je ook privé kunt gebruiken.
 • Reiskostenvergoeding en een eersteklas ov-kaart, inclusief gebruik van een ov-fiets.

Meer weten over deze mooie functie? Bel/ app/ mail gerust met recruiter Erik van't Wout via 0625030893, erik.via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Een screening (VOG) maakt onderdeel uit van deze procedure. Onze installaties kunnen van invloed zijn op de werking van pacemakers.

Bedrijfsomschrijving

Binnen Enexis versterk jij het team Engineering en Realisatie, dat onderdeel is van Expertise, Bedrijfsvoering en Stations. Je komt terecht in een groeiend team van nu zo'n dertig engineers. Collega's omschrijven het team als een warm bad. Iedereen helpt elkaar, er is een heel hoog technisch kennisniveau en er is veel onderling vertrouwen. Bij team Engineering en Realisatie werk je met een planning, maar heb je daarbinnen veel vrijheid om je werkzaamheden zelf in te delen. Remote werken is ook mogelijk in deze functie!
Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Wil je uitleggen wat er aan de hand is met deze vacature? (optioneel)
VersturenTerug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in