Vacature Support Manager - Weesp

Weesp

RAAS
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature WAT JIJ GAAT DOEN

Wil jij leiding geven aan de verkoop binnendienst afdeling en je stempel drukken op het bedrijf? Wil jij graag werken voor een toonaangevend hightech bedrijf in de (militaire) luchtvaart? Dan is Support Manager de ideale baan voor jou!

Als Support Manager werk je in een hoogstaande machinebouw omgeving binnen de luchtvaart. Sun Test Systems ontwikkeld “ground support equipment”. Deze technisch en kwalitatief hoogstaande mobiele machines, worden bij de militaire luchtvaart ingezet voor het testen en onderhouden van helikopters en (gevechts)vliegtuigen.

Het verkoopbinnendienst team bestaat uit 5 mensen die elke dag bezig zijn met klantcommunicatie voor salesdoeleinden, spare parts verkoop en advies rond de verkochte machines. Aan jou de uitdaging om de verschillende teamleden en hun expertise bij elkaar te brengen en te zorgen dat ze beter met elkaar communiceren. Jouw taak is het om alle processen en systemen te optimaliseren en structuur aan te brengen in de afdeling en het team.

Een aantal zaken waarmee jij je mee bezig mag houden:

  • het aandragen van nieuwe innovatieve ideeën die zorgen dat we continu blijven verbeteren;
  • daily en weekly overleggen houden met je team, zodat je kan bijsturen en de voortgang kan monitoren;
  • offerte overleggen houden met de directie, ter voorbereiding van grote commerciële internationale projecten;
  • beoordelen van klantcontracten;
  • klanttevredenheid optimaliseren en zorgen voor toenemende omzet door je team;
  • voorcalculaties maken en offertes uitbrengen in afstemming met de salesmanagers en de directie;
  • aansturen, motiveren en coachen van het binnendienst team;
  • het geven van adviezen en ondersteuning aan de in- en externe klanten.
>WAAR JE TERECHT KOMT

Hoogwaardige techniek en innovatieve oplossingen. Dat is waar de ruim 100 professionals van Sun Test systems dag in dag uit mee bezig zijn. Zij ontwerpen, ontwikkelen, verkopen en onderhouden geavanceerde “ground support equipment”. De testapparatuur is ontwikkeld voor het testen en onderhouden van militaire vliegtuigen en helikopters. Naast testapparatuur voor de luchtvaartindustrie, bouwen ze ook testapparatuur voor personenauto's en vrachtwagens.

Sun Test Systems is bovenal een zeer menselijke organisatie. In een professionele omgeving krijgen de mensen mogelijkheden om talenten te ontwikkelen. Er is een sterk productenportfolio met een groot potentieel in internationale (defensie) luchtvaart- en automotive markt. Ook zijn er goede studiemogelijkheden en uitstekende arbeidsvoorwaarden.

WIE JIJ BENT

De ideale Support Manager is iemand met:

paar jaar werkervaring in de B2B en binnendienst afdelingen met betrekking tot grote projecten en orders (100k of meer);een afgeronde HBO opleiding richting commerciële economie of bedrijfskunde is een pré;een mensenmens, je drinkt graag koffie/thee/water met collega’s en klanten, zodat je altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws en weet bij wie je moet zijn;je bent scherp van geest, pro-actief, communicatief sterk en diplomatiek;jij weet als geen ander dat je continu contact moet houden met klanten: geen gehoor betekend kans op het verliezen van de klant;je hebt een passie voor of affiniteit met (militaire)luchtvaart.

We leven alleen niet in de ideale wereld. Mocht je daarom wel raakvlakken hebben en zeer gemotiveerd zijn, dan willen we ook graag met je in contact komen. Ontwikkelen en uitdagen vinden wij erg belangrijk. Herken jij jezelf in het profiel van een Support Manager maar heb je een andere achtergrond zoals Manager Sales, Senior Sales Medewerker, Senior Binnendienst Medewerker of Binnendienst Manager? Reageer dan ook op deze vacature. Met ervaring binnen een van deze functies past deze functie namelijk ook goed bij jou!

WAT WIJ BIEDEN

Een uitdagende functie met veel technische diepgang, vrijheid en ruimte voor persoonlijk initiatief. Daarnaast krijgt een Support Manager bij ons:

een vast contract voor 40 uur;een aantrekkelijk salaris tussen de €4.000 en €6.000 en een jaarlijkse winstuitkering;27 vakantiedagen en 13 ADV dagen;een professionele en kwalitatief hoogstaande werkomgeving binnen de aviation;mogelijkheden en opleidingen om je talenten verder te ontwikkelen;ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën. Daar staan we altijd voor open. Of je nu een week, een maand of een jaar bij ons werkt.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 4.000 - € 6.000 p/m
Bedrijfsomschrijving RAAS helpt bedrijven met het aantrekken van toptalent. Effectief, persoonlijk en op basis van no cure no pay.
Contactpersoon Martijn Smit
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Service Delivery Manager in Weesp