Operators 3-ploegen (M/V) - Weesp

Weesp

Werkis / verder met werk
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature
 • Uitzicht op een vast contract
 • Een uitdagende functie waar je nooit uitgeleerd bent
 • Veel ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden
 • Een goed salaris, ploegentoeslag en reiskostenvergoeding

Binnen deze functie wordt je opgeleid tot een echte allrounder in de fabriek. Deze fabriek bestaat uit vier verdiepingen. Boven worden de zakken met grondstoffen geleegd in de trechter zodat het hele proces draaiende blijft. Op een andere afdeling zorg je er voor dat de parameters van de temperatuur en druk in orde zijn. Je komt te werken in een productie omgeving waarbij je wordt ingewerkt als operator. Binnen deze functie blijf je je ontwikkelen. Heb je al ervaring als operator? Dan zal dit proces korter zijn dan wanneer je nog geen ervaring hebt. Het is belangrijk dat je er voor open staat om nieuwe dingen te leren en dat je hier snel handigheid in kunt krijgen. Een mooie kans om jezelf te ontwikkelen en om je waardevol te maken voor dit bedrijf! Het kan voorkomen dat je soms wat vies wordt of 20-25 kilo moet tillen. Ook is het van belang dat je ervaring hebt op een heftruck, of hier graag een cursus voor wilt volgen.

Dit bedrijf werkt nu in de 3 ploegen, maar is van plan om in de toekomst over te gaan naar 4 ploegen. Het is dus belangrijk dat je hier voor open staat. Uiteraard staat er een mooie ploegentoeslag tegenover!


Gevraagd wordt
 • Je bent bereid om in de 3, en later 4 ploegen te werken
 • Je bent niet bang om vies te worden of fysiek werk uit te voeren
 • Je wilt graag nieuwe dingen leren en bent een echte aanpakker
 • Je bent in staat op de locatie in Weesp te werken
Geboden wordt
 • Uitzicht op een vast contract
 • Een uitdagende functie waar je nooit uitgeleerd bent
 • Veel ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden
 • Een goed salaris, ploegentoeslag en reiskostenvergoeding

lees meer

Bedrijfsomschrijving Verder met werk is onze missie. Onze core business is het verbinden van opdrachtgevers en kandidaten. We vinden de beste kandidaten voor onze opdrachtgevers en de mooiste banen voor onze kandidaten. Daarnaast bieden we ook de diensten loopbaancoaching, casemanagement en Inhouse Service aan.

Ontwikkeling en groei
Wij geloven dat werk je verder brengt in je ontwikkeling. Ontwikkelingsgericht, ambitieus en betrokkenheid kenmerken onze collega's. We gaan nog een stap verder in het stimuleren van de ontwikkeling van onze medewerkers door middel van Werkis / build your dream en de Werkis Academy. In het licht van onze doelstelling ‘het ontwikkelen van mensen' vinden we het logisch om de ondernemersgeest te stimuleren. We denken verder dan de carrière binnen Werkis.

Werkis kiest bewust voor jouw toekomst, welke keuze maak jij?

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Operator in Weesp Bekijk alle soortgelijke vacatures