Verkoopmedewerk(ster) - Wehl

Wehl

In Person Doetinchem
  • In Person Doetinchem
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 24 - 32 uur
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Over de organisatie
Onze opdrachtgever is een ambachtelijk bedrijf waar nog zelf wordt geslacht. Deze slagerij betrekt bewust zijn vlees van regionale boeren, waarvan men de topkwaliteit steeds benut voor heerlijk vlees, worst en vleeswaar. Zij staan voor constante kwaliteit en een uitgebreide keuze aan ambachtelijke producten. Vanuit onze drie winkels in Wehl en Doetinchem verkopen wij onze met zorg bereide vleesproducten.
Over de functie
Jij ziet uitdaging in het altijd goed adviseren van de klanten over onze producten. Jij staat elke dag gedreven en vriendelijk in onze winkel.
Jouw taken variëren tussen het verkopen van vlees en snijden van vleeswaren, het voorbereiden van bestellingen, het adviseren van klanten over bereidingswijzen, het assisteren van de slager bij het maken van vleesproducten, werkzaamheden t.b.v. de catering en de dagelijkse schoonmaakwerkzaamheden.
Wat wij vragen
Geen eisen!

Veel belangrijker vinden wij het dat je: Een passie hebt voor verkopen, klantvriendelijk en gemotiveerd bent. En dat jij elke dag weer met je team van collega's er weer voor wilt gaan!
Wat wij bieden
WIj bieden een veelzijdige baan met veel klantcontact bij een ambachtelijke slagerij voor 24-32 uur in de week. Je gaat werken in een enthousiast team, mag werken met topkwaliteit vlees uit eigen regio en je krijgt een passend salaris conform slagers CAO.
Geïnteresseerd? Neem contact op met In Person Doetinchem: 0314-333901, [email protected] of kom langs aan de Terborgseweg 45 A in Doetinchem.Contactgegevens
In Person Doetinchem
Terborgseweg 45a
7001GN DOETINCHEM

Telefoon: 0314-33 39 01
Email: [email protected]

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Verkoopmedewerker in Wehl