PLC Engineer voor complexe vraagstukken - Werkendam

Werkendam

CareerValue
  • CareerValue4.453 vacatures
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior niveau
  • Vast contract
  • Fulltime
  • Auto v/d zaak, Laptop, Pensioenregeling
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Bij dit bedrijf zit je als gegoten wanneer je op zoek bent naar diversiteit in branches, veel doorgroeimogelijkheden en tal van technische uitdagingen biedt. Het bedrijf is opzoek naar een Medior of Senior PLC Engineer, die ervaring heeft met meerdere merken, zoals; Siemens, Allen-Bradley, Modicon en Mitsubishi. Ze zoeken iemand die enige communicatieve vaardigheden heeft, daarnaast moet iemand minstens HBO werk en denkniveau hebben. Bij dit bedrijf ga je aan de slag als PLC Engineer om besturingssystemen te ontwerpen, programmeren en testen. De projecten waar je aan zult werken zijn erg groot en zullen dan ook een langere periode duren. 

Naast het oplossen van technische vraagstukken ben je ook adviserend richting de klant. Het gaat om een zeer brede functie met een grote diversiteit aan projecten en uitdagingen! Je zal onderdeel uit gaan maken van een Enigneersteam, dat verantwoordelijk is voor het programmeren en inbedrijfstelling van machines voor in verschillende branches, voorbeelden hiervan zijn bedrijven in de machinebouw, voedingsindustrie maar ook in de sluizenbouw. 
 

lees meer

Gestelde eisen

• Afgeronde HBO/WO opleiding in de richting van Software, Electrical, Systems Engineering of dergelijken.
• PLC Engineering ervaring met meerdere merken.
• Affiniteit met Robotica
• Engels en Nederlands communicatief en schriftelijk vaardig
• Kunt werken in teams
• Minst twee jaar werkervaring met PLC’s

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 3.000 - € 4.500 p/m
Extra informatie

De arbeidsvoorwaarden zijn hier goed.  Een goed salaris, een dertiende maand, veel vakantiedagen, opleidingsmogelijkheden, een pensioenregeling, een lease auto, een telefoon en laptop van de zaak, en flexibiliteit.

Reageren op deze vacature? Neem dan contact op met:
Freek Westerveld op telefoonnummer :+31 (0)88 88 33 021 of 06 14 73 06 12 . Solliciteren kan ook door te mailen naar [email protected] 

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Dit mooie bedrijf in de buurt van Werkendam is gespecialiseerd in technische en industriële automatisering. Het bedrijf is werkzaam in vele branches; machinebouw, olie gas en chemie, transport, sluizen maar ook voeding, farma en nog in andere takken. Dit biedt veel diversiteit. Als Software Engineer zal je samenwerken met een grote groep goed geschoolde Engineers. 

Het bedrijf biedt doorgroeimogelijkheden, een goed salaris, cursussen, een lease auto, werken met hoogopgeleide collega’s en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Het bedrijf heeft meer dan 90 werknemers in dienst en heeft meerdere kantoren in Nederland. De meeste collega’s houden zich bezig met PLC’s. Het bedrijf kent een erg prettige werksfeer, waar plezier hebben in en op het werk centraal staat. Ook wordt er veel waarde gehecht aan openheid onder collega’s en krijgt men veel vertrouwen, waardoor er veel zelfstandigheid is.

lees meer

Contactpersoon CareerValue
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures PLC Scada Engineer in Werkendam Bekijk alle soortgelijke vacatures