(Allround) Onderhouds- / Storingsmonteur (ploegendienst) - Westbeemster

Westbeemster

Cono Kaasmakers
  • Cono Kaasmakers
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior niveau
  • Vast/tijdelijk contract
  • Fulltime
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature CONO Kaasmakers is een kleine, toonaangevende boerencoöperatie. Klein omdat we bestaan uit een vereniging van 420 leden veehouders en de organisatie CONO Kaasmakers met nog geen 200 medewerkers. Toonaangevend omdat we veel successen behalen doordat we snel, wendbaar en slagvaardig zijn en altijd onze duurzame missie volgen.

Voor CONO staan kwaliteit en toegevoegde waarde voor onze klanten altijd centraal. En dat werkt. We verkopen  onze kaas niet alleen in de (kaas)speciaalzaak maar we zijn ook category captain in de retail, verkopen we in binnen- en buitenland, ligt onze kaas op de lekkerste kaasbroodjes in Out of home en worden onze bijproducten zoals room en wei gebruikt door topfabrikanten in de foodindustrie.

Bij CONO werk je in de eerste klimaatneutrale kaasmakerij van Nederland. Daar zijn we trots op! Je komt te werken op een geweldige werkplek dichtbij waar het om draait: koeien en kaas. We maken al 120 jaar de lekkerste kaas op ambachtelijke wijze. We omarmen de traditie, maar snappen dat technologie en verduurzaming de toekomst zijn.

Bij CONO varen we onze eigen koers en doen we de dingen vaak net even anders. Zo creëren we een gezonde en inspirerende werkplek. Werk jij met ons mee om toonaangevend te blijven?
 
(ALLROUND) ONDERHOUDS- / STORINGSMONTEUR (ploegendienst)

Wat ga je doen?
Binnen de Technische dienst ben jij (mede)verantwoordelijk voor het optimaliseren en onderhouden van de bestaande installaties en het machinepark. Je werkt met een diversiteit aan technieken zoals elektrotechniek, werktuigbouwkunde, pneumatiek en hydrauliek.
Mechanische-/ elektrotechnische en PLC storingen dien je zo snel als mogelijk te verhelpen, zodat de productie draaiende blijft. Je verricht onderhoud-, reparatie- en modificatiewerkzaamheden aan productie-installaties en apparatuur. Jouw doelstelling is een juiste en veilige werking van installaties/apparatuur wordt gewaarborgd. Daarnaast doe je verbetervoorstellen en begeleid/stuur je onderhoudsfirma’s, derden of ZZP'ers die worden ingezet bij grote projecten en/of (complexe) onderhoudswerkzaamheden.

Als (Allround) Onderhouds- / Storingsmonteur TD werk je zowel zelfstandig als samen met andere onderhoudsmonteurs en operators. Je rapporteert aan de Chef Technische Dienst. Je rooster bestaat uit een 14 weken rooster waarin je 9 weken in de ploegendienst (2 dagen ochtend, 2 dagen middag en 2 dagen nacht en 4 dagen vrij) en daaropvolgend 5 weken in de dagdienst werkt (van 7:30 tot 15:30 uur).
 

lees meer

Gestelde eisen Wat verwachten wij van je?
Voor de functie van Storingsmonteur zoeken we een servicegerichte persoonlijkheid die stressbestendig en flexibel in zijn of haar werk staat. Je beschikt over een doel- en resultaatgerichte instelling en verder breng je het volgende met je mee:
 
  • MBO werk-en denkniveau en een afgeronde technische opleiding in de richting van werktuigbouwkunde of mechatronica (of aanverwant);
  • Ervaring met storing zoeken in besturingssystemen en meet- en regelkringen daarnaast heb je affiniteit met mechanische werkzaamheden;
  • Je hebt als kennis van: het proces, mechanische installaties, NEN 3140 en hydrauliek en pneumatiek
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden;

lees meer

Extra informatie Wat bieden wij?
Werken bij CONO Kaasmakers betekent een fijne werkplek, midden in de Beemster op maar 20 minuten rijden van Amsterdam. Met volop mogelijkheden om je duurzaam te ontwikkelen en ruimte om je ideeën uit te voeren. Samen met je collega's maak en vermarkt je de lekkerste kaas en onderscheidende ingrediënten voor de foodindustrie. Werken bij CONO Kaasmakers betekent werken in een team binnen een cultuur waar kwaliteit, bevlogenheid, betrokkenheid, trots en eigenzinnigheid volop aanwezig zijn.

Om te blijven leren bieden we opleidingen zodat je jouw vaardigheden en kennis up-to-date kunt houden en om je gedrevenheid en vindingrijkheid te stimuleren. En heb je zelf ideeën hoe je je wilt ontwikkelen of doorgroeien? Dan staan we daarvoor open. Natuurlijk past hierbij een marktconform salaris met bijbehorende secundaire arbeidsvoorwaarden.
    
Solliciteren?
Adem jij techniek? Heb je oog voor kwaliteit en analyseer je graag een storing om deze vervolgens zo effectief als mogelijk op te lossen, dan verzoeken wij je om je motivatie met CV te mailen via de "solliciteer nu"-knop. Voor inhoudelijke informatie over de functie kun je contact opnemen met Jan Vink (Chef Technische Dienst), tel.: 0299 – 689 200.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
 

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Helpdeskmedewerker in Westbeemster Bekijk alle soortgelijke vacatures