Vacature Basisarts Medical Traineeship gehandicaptenzorg - Wierden

Wierden

BKV
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Spreekt dit jou aan?

We weten allemaal dat de functie van huisarts erg veelzijdig is. Maar wist jij dat het werkveld net zo breed is? BKV helpt jou bij de volgende stap richting jouw droombaan: brede kennis opbouwen. 


Jouw nieuwe baan

Een Medical Traineeship duurt één of twee jaar. Je werkt tijdens deze periode als ANIOS op een of meerdere werkplekken mét goede inhoudelijke supervisie op de werkvloer, persoonlijke coaching en een eigen opleidingsbudget.

Een huisarts bezit over ieder onderwerp enige kennis. De vragen van je patiënten zijn heel uiteenlopend waardoor geen consult hetzelfde is. Dit vraagt om de nodige ervaring buiten de reguliere zorg. Deze bouw je hier op!

Binnen onderstaande thema’s zijn er bijvoorbeeld mogelijkheden om projecten te draaien, onderzoek of advieswerk te doen of daadwerkelijk een periode als arts een bijdrage te leveren. Zo creëer jij voor jezelf een onvergetelijke werkervaring!

  • Onderzoek & consultancy.
  • Zakelijke dienstverlening & ondernemerschap.
  • Innovatie & techniek.
  • Voeding & leefstijl.

Je gaat aan de slag binnen de specialismes ouderengeneeskunde en de verstandelijk gehandicaptenzorg, wat uiteraard goed aansluit op jouw einddoel: huisarts.

Wil jij in de regio Almelo werken binnen de gehandicaptenzorg? Er zijn ook reguliere mogelijkheden voor jou als ANIOS / basisarts!


Wat breng je mee?

Eigenlijk zijn alle BIG-geregistreerde artsen bevlogen en gedreven. Niemand klaagt over alle vlieguren die je maakt tijdens je coschappen en als beginnend arts. Bijna iedere ANIOS is op zoek naar verdieping en hecht belang aan resultaatgericht werken. Waar je jezelf binnen dit traject óók in moet herkennen is het volgende:

Je...

  • stelt je leerbaar op en bent nieuwsgierig;
  • deelt graag kennis en ervaring met andere ANIOS tijdens jullie intervisiemomenten;
  • bent proactief en wilt het maximale uit deze periode halen;
  • denkt graag buiten de gebaande paden.
Arbeidsvoorwaarden

We bieden je minimaal een jaarcontract, langer mag. Dat bepaal jij. Je maakt een persoonlijk ontwikkelplan, waarin je jouw leerdoelen vastlegt. Periodiek kijken we samen waar je staat. Opleidingsdagen, coaching en intervisie plannen ruim van te voren.

Wil je liever het eerste jaar fulltime werken en in het tweede jaar meer focus op ontwikkelcomponenten en nevenactiviteiten of andersom. Samen bepalen wij jouw beste strategie, binnen haalbare kaders uiteraard. Het is de bedoeling dat de balans tussen werk en privé geborgd blijft. Jouw salaris is afhankelijk van de sector waarin je werkzaam bent. Wij volgen deze cao’s. Wij zijn ervaren onderhandelaars en halen de beste optie voor jou naar boven. Heb je een contract voor twee jaar, dan ga je er het tweede jaar altijd op vooruit, dat staat vast.


Verdere informatie

Reageer via de website of stuur een mail naar Suzanne via [email protected] Je mag ook een bericht sturen via WhatsApp: +31 6 – 34 55 47 72. Is deze vacature niet helemaal wat je zoekt? Geef jouw baanwensen door via de job alert, dan ontvang je passende vacatures.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Wij zijn BKV: al sinds 1997 hét bureau in de zorg. Wij helpen zorgprofessionals bij het vinden van een baan en zorgorganisaties met het invullen van hun vacatures. En zo willen wij, samen met jou, de zorg in binnen- en buitenland verbeteren. Door onze jarenlange ervaring in de zorg weten wij precies wat er waar speelt. En deze kennis zetten wij graag in om jou te helpen bij jouw loopbaan of capaciteitsvraagstuk(ken). Wat kunnen we voor jou betekenen?

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Begeleider Gehandicaptenzorg in Wierden Bekijk alle soortgelijke vacatures