Vacature Servicecoördinator - Woerden

Woerden

Krosto Techniek
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Jouw nieuwe werkplek
Krosto Techniek heeft namens een opdrachtgever een uitdagende technische vacature voor een Servicecoördinator in de regio van Woerden (Utrecht). Je gaat aan de slag voor een totaalinstallateur op het gebied van klimaatbeheersing, maar bovendien ga je werken voor een familiebedrijf waar betrouwbaarheid, innovatie en een pragmatische werkwijze centraal staan. Het bedrijf werkt vaak aan grote en uitdagende projecten in de retail.

Dit ga je doen als Servicecoördinator
 • Je begeleidt het proces van storingsmelding tot en met facturatie.
 • Je biedt technische ondersteuning aan Servicemonteurs.
 • Je bewaart het overzicht en zorgt dat er efficiënt gewerkt wordt.
 • Je voert (daar waar mogelijk) verbeteringen door.
 • Je verzorgt de werkvoorbereiding bij klussen en zorgt dat Servicemonteurs hun werk kunnen doen.
 • Je controleert werkbonnen.
 • Je begeleidt en stimuleert Service- & Onderhoudsmonteurs.
 • Je informeert de administratie over eventuele bijzonderheden.
 • Je rapporteert direct aan de Servicemanager.

Dit vragen we van de Servicecoördinator
 • Je hebt minimaal een afgeronde MTS-opleiding (niveau 4).
 • Daarnaast heb je enkele jaren ervaring als Servicecoördinator of Werkvoorbereider Service
 • Je hebt ervaring in de buitendienst als Servicetechnicus of Servicemonteur (pré).
 • Je communicatieve en commerciële kwaliteiten zijn goed ontwikkeld.
 • Je bent een echt organisatietalent.
 • Je hebt overwicht door je kennis, ervaring en persoonlijkheid.

Je wordt gewaardeerd!
Je gaat aan de slag binnen een dynamisch bedrijf. Je krijgt de mogelijkheid tot het volgen van cursussen en opleidingen, hebt uitzicht op doorgroeimogelijkheden en je hebt uitzicht op een vast dienstverband. Er wordt veel geïnvesteerd in de ontwikkeling van jou en je collega’s. Daarnaast krijg je een goed salaris (afhankelijk van leeftijd en ervaring), een technische functie met veel afwisseling, zelfstandigheid en prima secundaire arbeidsvoorwaarden.

Solliciteren op de functie Servicecoördinator!

Klinkt het functieprofiel van de Servicecoördinator je als muziek in je oren? Dan horen we graag van je. Stuur je sollicitatiebrief samen met je cv naar ons toe en we gaan vandaag nog voor je aan de slag.

Is dit toch niet de technische functie voor jou, neem dan een kijkje bij de andere technische vacatures die we voor je verzamelden. Je kunt natuurlijk ook een open sollicitatie sturen. Ook wanneer je iemand kent wie deze technische functie op het lijf is geschreven, dan horen we graag van je!

lees meer

Bedrijfsomschrijving Krosto techniek is in 2004 opgericht door Erwin Krook en Jeroen van der Stokker. Toen hadden ze al meer dan 10 jaar ervaring in de technische detachering. Deze kennis is inmiddels aangevuld met die van onze kundige consultants. Allemaal hebben ze een technische achtergrond. Ze weten precies waarover ze praten. Om de markt nog beter te leren kennen, richt Krosto zich op een aantal technische deelgebieden, te weten:

> Machinebouw
> Installatietechniek
> Industrie

Ieder aandachtsgebied heeft zijn eigen consultants. Want naast kennis en een uitgebreid netwerk ligt de kracht van Krosto bij de mensen die er werken.
Gevarieerd netwerk

Krosto bemiddelt technisch geschoolde vakmensen op mbo- en hbo-niveau. Specialisten op het gebied van uitvoering, engineering, management en technische commercie. Onze klanten zijn zeer verschillend. We werken samen met de kleine winkel op de hoek tot aan grote, landelijk opererende partijen. Gelukkig is ons kandidatenbestand net zo gevarieerd, zodat we voor beide iets kunnen betekenen.

lees meer

Contactpersoon Remco van den Bogert
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Service Coordinator in Woerden