ANIOS psychiatrie - Wolfheze

Wolfheze

BKV
  • BKV870 vacatures
  • Junior/Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 28 - 36 uur
  • Vakantietoeslag
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Spreekt dit jou aan?

In de forensische zorg kom je complexe problematiek tegen. Jij werkt in een omgeving waar jij je patiëntgerichte houding goed tot zijn recht kunt laten komen.


Jouw nieuwe baan

Op de BIC zijn diverse specialismen aanwezig: psychiatrie, NAH, de forensische afdeling en volwassenen. Tijdens je dienst kun je qua somatische klachten terugvallen op een dienstdoende huisarts en voor psychiatrische problematiek op een psychiater. Op de locatie werk jij veel samen met de avond-, nacht- en weekend hoofd.

De diensten zijn over het algemeen goed gevuld met somatische en psychiatrische problematiek, uiteenlopend van aard.

Aan het begin en eind van dienst is een overdracht ingepland. Zelfstandig en afwisselend werk heb jij: je behandelt cliënten met diverse diagnoses, variërend van een langdurig verblijf tot een kort verblijf. Afwisseling gegarandeerd dus!


Jouw nieuwe werkplek

De BIC is er voor patiënten (18+) die een verhoogd risico hebben op agressief gedrag. Dit als gevolg van een verstandelijke beperking en / of psychische aandoening. Voor hen is forensische expertise en zorg een noodzaak. Er zijn iets meer dan 15 bedden. 

De behandeling op andere afdelingen is bij hen vastgelopen en / of er is sprake van een crisissituatie die niet voldoende (veilig) afgewend kan worden op een regulier HIC. Tevens zijn er ook langdurige en acute, kortdurende opnames op de BIC. 

Doel van de behandeling: het terugdringen van het gevaar dat behandeling in een minder zorgintensief team / afdeling verantwoord wordt geacht. Daarbij is de overkoepelende behandelfilosofie de integrale rehabilitatiebenadering. Aangevuld met CRA (Community Reinforcement Approach). Deze is speciaal ontwikkeld voor middelenproblematiek.


Wat breng je mee?

Jij bent een BIG en AGB-geregistreerde basisarts met ervaring op het gebied van (acute) psychiatrie. Daarnaast heb jij kennis ban de werkwijze en het aanbod van aanverwante vakgebieden en betrek deze kennis in je eigen handelen.

Jouw kennisniveau houd jij op peil door het bijhouden van vakliteratuur, volgen van landelijke ontwikkelingen, bezoeken van symposia en congressen en het volgen van bij- en nascholingen.

Kenmerkend voor jou is jouw open en cliënt / patiënt gerichte houding, tact, aandacht, opmerkzaamheid en empathisch vermogen. Met een cliënt / patiënt weet jij een vertrouwensrelatie op te bouwen en hem te stimuleren en motiveren. 


Arbeidsvoorwaarden

Het betreft een dienstverband voor bepaalde tijd voor 28 tot 36 uur per week waarbij de werkdagen overleg bepaald worden. De diensten zijn volgens een 7x24 uurs rooster. Zo is dit werk mooi in te passen naast een eventuele andere baan of studie. Neem voor meer informatie contact op met Petra van BKV.

Het salaris is ingedeeld in FWG 65 conform cao ggz en bedraagt minimaal 3.465 euro tot maximaal 5.439 euro bruto per maand op fulltime basis. Ook ontvang je 8 procent vakantietoeslag Daarnaast gelden goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals bijscholingen, regelingen voor een fiets, een sport abonnement en een privé-pc.


Verdere informatie

Voor meer informatie over deze vacature neem je contact op Consultant Healthcare Petra Witteveen via + 31 888 – 22 55 88. Je mag ook een bericht sturen via WhatsApp: + 31 6 – 41 03 53 31 of per mail via [email protected]

Is deze vacature niet helemaal wat je zoekt? Geef je baanwensen door via de job alert, dan ontvang je passende vacatures. 

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 3.465 - € 5.439 p/m
Bedrijfsomschrijving Wij zijn BKV: al sinds 1997 hét bureau in de zorg. Wij helpen zorgprofessionals bij het vinden van een baan en zorgorganisaties met het invullen van hun vacatures. En zo willen wij, samen met jou, de zorg in binnen- en buitenland verbeteren. Door onze jarenlange ervaring in de zorg weten wij precies wat er waar speelt. En deze kennis zetten wij graag in om jou te helpen bij jouw loopbaan of capaciteitsvraagstuk(ken). Wat kunnen we voor jou betekenen?

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures ANIOS in Wolfheze Bekijk alle soortgelijke vacatures