Operator - Wolvega

Wolvega

Randstad
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Voor European Aerosols in Wolvega zijn wij op zoek naar kandidaten die operator willen worden. Ben jij leergierig en geïnteresseerd in de techniek? Heb jij al de nodige productie ervaring en ben je toe aan de volgende stap als operator? Of heb jij nog geen ervaring in de productie maar ben jij leergierig? Lees dan gauw verder!

wat bieden wij jou
 • Startsalaris van € 2386 bruto p/m excl 15% toeslag
 • Reiskostenvergoeding €0,19 p/km, max 100 km p/dag
 • Gelijk een jaarcontract
 • Leuke werksfeer
 • Interne opleiding tot Operator B
wie ben jij

We zijn op zoek naar iemand die ervan houdt nauwkeurig en fysiek bezig te zijn. Daarbij komt dat leergierigheid en zelfstandigheid eigenschappen zijn die bij je moeten passen.
Daarnaast heb of ben je:

 • Je hebt een voltooide opleiding op MBO niveau 3;
 • Je woont binnen 40km van Wolvega en hebt eigen vervoer. European Aerosols is vanwege de ploegentijden (drie ploegen), niet met het OV te bereiken is;
 • Je hoeft geen technische achtergrond te hebben maar wel affiniteit met de techniek;
 • Nauwkeurig werken en goed zijn met getallen.
wat ga je doen

Het leren van het vak van een operator is iets waar je super gedreven voor moet zijn. Je zult verschillende productie onderdelen snel eigen moeten kunnen maken. Daarbij komt dat je snel moet kunnen schakelen tussen de verschillende machines. Ook moet je je verantwoording kunnen pakken voor de geproduceerde spuitbussen aan jouw productielijn.

Binnen European Aerosols zijn er 2 types operator. Dit wordt verdeeld in operator voor de binnenkant van de bus en de buitenkant van de bus.
Wanneer je verantwoordelijk bent voor de buitenkant van de bus zul je de volgende machines onder de knie moeten krijgen: o.a. doppen, barcodes en etiketten.

Als je je gaat focussen op de binnenkant van de bus zorg je er voor dat het eindproduct zelf gemaakt kan worden. Dit is de spuitbus die gevuld is met de juiste inhoud, zoals bijvoorbeeld lak, reiniger of bakspray.

Hieronder een paar belangrijke punten:

 • Je houdt je bezig met machines in te stellen, het ombouwen hiervan en je verhelpt storingen. Daarnaast voer je uiteraard controles uit en houd je de administratie van de productieorders bij;
 • Je streeft ernaar om jouw werk op de meest veilige, kwaliteitsgerichte en georganiseerde manier uit te voeren. Zo run jij jouw eigen 'afdeling' binnen het productieproces;
 • Je werkt nauw samen met de medewerkers op de andere functies.
waar ga je werken

European Aerosols is met verschillende merken voornamelijk actief in de automotive, de doe-het-zelf en de industriële markten met een groot assortiment spuitbussen. Variërend van kwalitatief hoogwaardige (auto) lakken tot meer technische producten, zoals remmenreiniger en siliconensprays. Op haar terrein is European Aerosols marktleider, met behalve drie productiebedrijven ook eigen verkoop en distributiemaatschappijen in twaalf Europese landen. Jaarlijks worden er meer dan 80 miljoen spuitbussen geproduceerd. Er wordt gestreefd dit zelfs op te schalen naar 100 miljoen spuitbussen per jaar.

European Aerosols wordt gezien als een bedrijf waar je veel kan leren. Alle productielijnen zijn namelijk verschillend. Ook is het een bedrijf waar je kan doorgroeien.

Waarom je zeker voor European Aerosols moet kiezen:

 • Een werkgever die volgens marktconform salaris uitkeert;
 • Een werkgever die het werkplezier van de werknemers hoog heeft staan;
 • Een werkgever die werknemers beloont met een vast contract bij goed functioneren;
 • Een werkgever met een gezellige werksfeer.
sollicitatie

Hebben we je interesse gewekt en herken jij jezelf hierin? Reageer dan snel door op onderstaande blauwe button te klikken. Laat ons uit je motivatie blijken waarom jij dé kandidaat bent naar wie wij op zoek zijn.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 2.386 p/m
Extra informatie Sollicitatieprocedure
Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrondt bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Lijnoperator in Wolvega Bekijk alle soortgelijke vacatures