Full Stack Web Developer - Wormerveer

Wormerveer

Miller Digital
  • Miller Digital
  • Medior/Senior niveau
  • Vast/tijdelijk contract
  • Fulltime
  • Reiskostenvergoeding
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Wil jij als Full Stack ontwikkelaar aan de slag? Bij één van de tofste bureaus in de kop van Noord-Holland?

Functieomschrijving

Adviseer en coördineer
Met veel eigen verantwoordelijkheid werken aan cutting-edge e-commerce projecten op basis van Shopware 6. Samen met je collega’s bouwen aan complete projecten, koppelingen en nieuwe functies voor (inter)nationale klanten. Jij hebt veel eigen vrijheid, kan zelf schakelen met klanten en hebt tegelijkertijd een team om je te ondersteunen. Daarnaast ontwikkelen wij ook webshops op basis van WooCommerce en maatwerk (B2B) websites op basis van WordPress.

Leren staat voorop
We besteden veel tijd aan kennis opdoen en kennis delen met elkaar. Knowledge is power. Geregeld stellen we tijd beschikbaar die je mag je besteden aan training en kennis opdoen. Maandelijks organiseren wij een developer meeting waarin je met je collega’s nieuwe technieken en technologieën doorneemt en implementeert, naar eigen inzicht.

Wij gebruiken Slack voor het faciliteren van onderling overleg, hebben specifieke kanalen voor thema’s die je interesseren en gebruiken Slack natuurlijk in Corona tijd als voor de dagelijkse (video) standup om 09:30 uur, zodat iedereen weet wat er speelt binnen het team en waar aan gewerkt wordt. Als Shopware developer zorgen wij uiteraard ook voor de juiste training en certificering en mag je ook elk jaar mee naar de Shopware Community Day in Duitsland. Althans, wanneer het weer fysiek gehouden wordt want momenteel is het een digitaal event geworden in verband met Corona.

Samen met de klant en je collega’s werk jij een idee of een wens uit in een plan met een inschatting qua aanpak en hoeveelheid tijd om het te bouwen. Voor complete projecten met een front- en backend verwerk jij concept ontwerpen vanuit Adobe XD in strakke en nette frontend code en bouwt daar met je collega’s maar ook zelfstandig geavanceerde beheertechnieken achter op basis van Shopware versie 6, maar afhankelijk van je skillset ook met WooCommerce / Wordpress. Je bent vanaf het begin betrokken bij de e-commerce strategie, maakt samen plannen met onze strateeg en de klant en denkt ook mee over het beschikbare budget qua uren. Jij test je eigen werk goed en communiceert met de klant over de status. Afhankelijk van je kennis geef je ook training aan klanten voor het gebruik van de geleverde functies en adviseer je over toekomstige uitbreidingen.

Na het opleveren van het project blijf je betrokken bij de klant, schakelt vaak rechtstreeks en bedenkt samen met de klant nieuwe toevoegingen die waarde opleveren voor hun organisatie. Je bent dus niet alleen een developer maar ook een ondernemend type die graag klanten helpt om mee te groeien en je bouwt een echte band op met je klanten en je collega’s.

Als Full-Stack developer heb je een breed inzicht in development techniek en kan je uiteraard heel goed programmeren in php, maar je hebt ook interesse in andere frameworks zoals Symfony, Vue.JS, Bootstrap en meer. Jij weet goed je weg in onze Gitlab omgeving, gebruikt VS Code als IDE en komt ook met suggesties voor technieken die onze eigen workflow verbeteren en automatiseren in de toekomst. Vanzelfsprekend weet je nog niet alles en sta je open om nieuwe dingen te leren. Wij hopen omgekeerd ook van jou te kunnen leren zodat we als organisatie kunnen groeien. Je staat stevig in je schoenen maar kan ook goed luisteren naar de argumenten van je collega’s om op die manier tot de beste workflow en aanpak te komen voor een bepaald probleem.

“Ik help ongeveer 5 Shopware klanten en nog een aantal WooCommerce klanten. Het is mijn taak om hun vragen om te zetten in een plan, een ureninschatting en dan de gewenste techniek voor hen te ontwikkelen, te testen en uit te leggen. Met al mijn klanten heb ik een supergoede band, je leert elkaar kennen en bouwt onderling vertrouwen op als je eerlijk bent en goed werk levert. Door onze snelle resultaten is het een dankbare functie. Dat maakt het leuk.”
- Rowan Schaap, Shopware / Wordpress Developer bij Miller Digital

Wij vragen

● Ervaren PHP programmeur met een drang om steeds nieuwe technieken te leren.
● Communicatief sterk en in staat om te werken in een team.
● Ondernemende houding met een gezellig team en bedrijf als vangnet.
● Zelfstandig projecten managen waar mogelijk.
● Minimaal 3 jaar relevante werkervaring. Maximaal 10 jaar.
● Focus op kwaliteit. Je test je eigen werk en staat garant voor de werking.
● Tech Savvy, interesse in nieuwe technieken en frameworks voor innovatie.

Wij bieden

● Goed salaris, afhankelijk van je ervaring en werkhouding.
● 25 vakantiedagen zijn standaard bij ons.
● Een platte organisatie waarin je alles kan bespreken.
● Geen saaie templates maar maatwerk vanaf concept via vormgeving tot oplevering.
● Vrijheid. Jij beheert je eigen klanten.
● Elke twee weken een gezellige vrijmibo, wij zorgen voor drank, Mario Kart op een 75” tv en hapjes!
● Een riante eigen werkplek op kantoor met voldoende ruimte voor je eigen spullen.
● Jong en ambitieus team van 3 developers, waar jij snel in opgenomen wordt.
● Een diverse groep klanten, zowel klein als (heel) groot, met veel maatwerk koppelingen en internationale eisen.
● Je zult mega veel leren. We doen heel veel aan ons kennisniveau op peil brengen en houden. We delen de kennis vooral tijdens developer meetings maar je kunt via Slack de hele dag onderling overleggen.
● Reiskostenvergoeding in overleg en op basis van je woonplaats.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!