Projectbegeleider Service Onderhoud - Wormerveer

Wormerveer

Building Heroes
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Be a hero

Binnen de functie van Projectbegeleider Serviceonderhoud ben je verantwoordelijk voor het leidinggeven aan vakmensen en onderaannemers. Je draagt als Projectbegeleider Serviceonderhoud zorg voor het uitvoeren van het serviceonderhoud voor professionele opdrachtgever, maar je treft ook preventieve maatregelen teneinde afwijkingen en tekortkomingen in de toekomst te voorkomen. Als Projectbegeleider Serviceonderhoud ben je zowel verantwoordelijk voor de resultaten van je projecten; kwaliteit, doorlooptijd en klanttevredenheid, als de inzet van personeel, inkoop en de juiste naleving van wet- en regelgeving. Het is aan jou als Projectbegeleider Serviceonderhoud de financiën voor je eigen klusprojecten bij te houden.


Benefits

Als Projectbegeleider Serviceonderhoud krijg jij

 • Een dynamische werkomgeving met een open, informeel karakter;
 • Een team met enthousiaste en gedreven collega’s;
 • Voldoende kansen om jezelf te ontplooien;
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden zoals een bedrijfsauto;
 • Ontwikkel je professioneel én persoonlijk door trainingen te volgen in Builders College: een stimulerend platform om jou nóg meer uit je carrière te laten halen.
Blauwdruk bedrijf

Deze organisatie is al meer dan 50 jaar actief in wonen, werk, zorg en onderwijs. Onder de klanten rekenen ze woningcorporaties, verenigingen van eigenaren, commerciële verhuurders en ook verscheidene bedrijfscomplexen. De missie van dit bedrijf komt neer op het ontzorgen van opdrachtgevers bij het onderhoud van vastgoed met tevreden gebruikers en bewoners als resultaat. 


Bouwstenen voor succes

Als Projectbegeleider Serviceonderhoud verwachten wij

 • MBO/HBO werk- en denkniveau;
 • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring in de bouw;
 • Bezitting van een VCA VOL diploma of bereid deze te halen;
 • Dat je in het bezit bent van rijbewijs B;
 • Zelfstandigheid maar ook een echte teamplayer;
 • Sterke communicatieve vaardigheden;
 • Kennis van Microsoft Office (met name Excel, Microsoft Dynamics NAV is een pré).

lees meer

Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Bedrijfsomschrijving Thuishonk voor de helden in bouw en infra

BUILDING HEROES is een stimulerend platform voor oprecht betrokken professionals met een sterke intrinsieke drive om zich ontwikkelen, en te willen werken met de beste mensen op de mooiste projecten. Binnen Building Heroes combineren wij onze expertise op het gebied van bemiddeling, werving en selectie, detachering, coaching, management skills, leadership development en executive search. Waardoor we dé katalysator kunnen zijn voor passies en prestaties, voor ontwikkeling, innovatie en plezier.

Dus als je een nieuwe baan zoekt in de bouw, vastgoed of infra, tijdelijk werk of juist een vast dienstverband, dan zijn wij de portal naar bijzonder leuke vacatures in de regio Noordwest Nederland, Zuidwest Nederland en Midden Nederland. En als je op zoek bent naar de beste specialisten, managers of directeuren op organisatie- of projectniveau van het moment in bouw en infra, dan heeft Building Heroes het elite corps bij uitstek voor het vinden van het juiste talent.

Omdat we als Building Heroes écht willen bijdragen aan de uitdagingen die bouwtalent ondervindt.

Voor jonge helden in bouw, infra en vastgoed is het een extra spannende tijd. Je weet immers nog niet hoe het is om te werken en wellicht lijkt jouw toekomstperspectief ineens onzeker.

De sector zal zich echter in een rap tempo blijven ontwikkelen. Bouwondernemingen have to keep up – dus investeren in talent is en blijft super belangrijk. Dat beseffen wij en onze klantpartners ons als geen ander. Dus roepen we de Construction Class of 2020 in het leven.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Projectbegeleider in Wormerveer Bekijk alle soortgelijke vacatures