Uitvoerder Renovatie en Onderhoud - Wormerveer

Wormerveer

Building Heroes
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Be a hero

Binnen de rol van Uitvoerder Renovatie en Onderhoud ben je verantwoordelijk voor de inrichting van de werkplaats, stel je teams samen en verdeel je de werkzaamheden. Als Uitvoerder Renovatie en Onderhoud stem je planningen af met betrokken partijen en bepaal je de gewenste detaillering van de uitvoeringsplannen. Ook verzamel en registreer je als Uitvoerder Renovatie en Onderhoud alle productiecijfers en lever je rapportages en eindkeuringsrapporten. Je begeleidt voormannen en geestinstructies en handreikingen aan collega’s. Verder zie je als Uitvoerder Renovatie en Onderhoud toe op de voortgang en kwaliteit van de werkuitvoering en signaleer je tijdig vertragingen en/of tekortkomingen. Je levert het werk uiteindelijk op aan de hand van checklists en rapportages.


Benefits

Als Uitvoerder Renovatie en Onderhoud krijg jij

 • Een dynamische werkomgeving met een open, informeel karakter;
 • Enthousiaste en gedreven collega’s;
 • Voldoende kansen om jezelf te ontplooien;
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden zoals een bedrijfsauto;
 • Deze functie valt onder de Bouw CAO en is voor 40 uur per week;
 • Ontwikkel je professioneel én persoonlijk door trainingen te volgen in Builders College: een stimulerend platform om jou nóg meer uit je carrière te laten halen.
Blauwdruk bedrijf

Deze organisatie is al meer dan 50 jaar actief in wonen, werk, zorg en onderwijs. Onder de klanten worden verschillende woningcorporaties, verenigingen van eigenaren, commerciële verhuurders en ook verscheidene bedrijfscomplexen gerekend. De missie van dit unieke bedrijf is het ontzorgen van opdrachtgevers bij het onderhoud van vastgoed met tevreden gebruikers en bewoners als resultaat.


Bouwstenen voor succes

Als Uitvoerder Renovatie en Onderhoud verwachten wij

 • Kennis van projectmanagement op MBO 4 niveau;
 • Minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie;
 • Het bezit van een VCA VOL diploma of bereid deze te halen;
 • Je bent in het bezit van rijbewijs B;
 • Zelfstandigheid maar ook een echte teamplayer;
 • Sterke communicatieve vaardigheden;
 • Goede kennis van Microsoft Office, Microsoft Dynamics NAV is een pré.

lees meer

Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Bedrijfsomschrijving Thuishonk voor de helden in bouw en infra

BUILDING HEROES is een stimulerend platform voor oprecht betrokken professionals met een sterke intrinsieke drive om zich ontwikkelen, en te willen werken met de beste mensen op de mooiste projecten. Binnen Building Heroes combineren wij onze expertise op het gebied van bemiddeling, werving en selectie, detachering, coaching, management skills, leadership development en executive search. Waardoor we dé katalysator kunnen zijn voor passies en prestaties, voor ontwikkeling, innovatie en plezier.

Dus als je een nieuwe baan zoekt in de bouw, vastgoed of infra, tijdelijk werk of juist een vast dienstverband, dan zijn wij de portal naar bijzonder leuke vacatures in de regio Noordwest Nederland, Zuidwest Nederland en Midden Nederland. En als je op zoek bent naar de beste specialisten, managers of directeuren op organisatie- of projectniveau van het moment in bouw en infra, dan heeft Building Heroes het elite corps bij uitstek voor het vinden van het juiste talent.

Omdat we als Building Heroes écht willen bijdragen aan de uitdagingen die bouwtalent ondervindt.

Voor jonge helden in bouw, infra en vastgoed is het een extra spannende tijd. Je weet immers nog niet hoe het is om te werken en wellicht lijkt jouw toekomstperspectief ineens onzeker.

De sector zal zich echter in een rap tempo blijven ontwikkelen. Bouwondernemingen have to keep up – dus investeren in talent is en blijft super belangrijk. Dat beseffen wij en onze klantpartners ons als geen ander. Dus roepen we de Construction Class of 2020 in het leven.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Uitvoerder in Wormerveer Bekijk alle soortgelijke vacatures