+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Zaandam.
Laad meer vacatures

Lead Engineer Zaandam

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl

Yacht

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Yacht

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Medior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Als Lead Engineer ga jij realiseren dat de machines- of lijnen worden opgeleverd bij de klanten in de voedingsmiddelenindustrie. Je leidt meerdere projecten in verschillende stadia en variërend van omvang vanaf akkoord door de klant tot aan de levering en installatie bij de klant.

Het proces start nadat de sales afdeling een order heeft, dit werk je verder met de klant. Je krijgt hierbij tevens ondersteuning van je collega tekenaars, maar de algemene opzet construeer je zelf. Ook ga je als projectleider op klantbezoek om een beter beeld te krijgen.  

Een en ander werk jij uit in proces flowcharts en je maakt P&ID’s. Daarbij maak je op hoofdlijnen een planning met leverdata. Als dit klaar is draag je het project over aan de productieafdeling. Vervolgens ga je in de realisatiefase jouw kennis overdragen aan de service engineers voor het succesvol verloop tot aan de commissioning. Tijdens de looptijd van het project heb je veel contact met klanten, leveranciers en collega’s over de voortgang van het project, technische details, eventuele wijzigingen en afstemming over de planning.



Gevraagd

  • Je hebt een HBO diploma in werktuigbouwkunde of mechanical engineering.
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal op professioneel niveau
  • Je kan tekenen in Autocad, Inventor, Solidworks of soortgelijk
  • Kennis van de volgende programma’s is een pré; Ridder IQ en Vault
  • Je hebt 5 jaar ervaring in de machinebouw


Aanbod

Arbeidsvoorwaarden
  • Veel ruimte voor ondernemerschap met de uitdaging om de organisatie door de volgende groei- en professionalisering fase te loodsen.
  • Werken in internationale context en het leveren van hoogwaardige projecten.
  • Een mobiliteitsbudget. 
  • Mogelijkheid tot volgen van opleidingen/cursussen.

Salaris is afhankelijk van kennis en ervaring. Graag horen we jou salarisindicatie.


Sollicitatieprocedure

Voor meer informatie Neem voor meer info contact op met Nicole Miggels 06-13897074

Een baan via Yacht Werving & Selectie

Yacht is dé organisatie van en voor professionals. Wij verbinden professionals en organisaties die het verschil willen maken. Ons doel is optimaal resultaat: jou als professional uitdagend werk bieden waarmee jij de organisaties van onze opdrachtgevers blijvend verbetert. Behoor jij tot de beste professionals in jouw vak? Wil je samen met vakgenoten het verschil maken bij toonaangevende organisaties? We geloven dat diverse teams van belang zijn voor ons als lerende organisatie die voorop wil blijven lopen in de wereld van werk. Want juist verschillen tussen mensen zorgen voor groei. Van collega's, klanten, kandidaten en daarmee van Yacht. Heb jij een uniek talent? We ontmoeten je graag!



Bedrijfsomschrijving

Bij onze opdrachtgever werken circa 50 medewerkers met verschillende achtergronden en is gevestigd in Wormerveer sinds 1997.. Dit snelgroeiende bedrijf is gespecialiseerd in machinebouw installaties voor de verwerking van voedsel. Het gaat hierbij om enkelvoudige machines, productielijnen en turnkey procesinstallaties. De organisatie heeft korte lijnen, de communicatie tussen de medewerkers is open en transparant op alle verschillende niveaus.Assessment kan onderdeel uitmaken van de screening.Sollicitatieprocedure;Kennismaking Yacht1e gesprek bij opdrachtgever2e gesprek RondleidingAanbod/ArbeidsvoorwaardengesprekInteresse in de functie? Stuur je CV! Bij vragen bel Nicole 06-13897074
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in