Vacature ANIOS IC in Noord-Holland - Zaandam

Zaandam

BKV
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Spreekt dit jou aan?

Wil jij een werkplek om ervaring op te doen en je voorbereiden op een verdere specialisatie. Lees dan verder en reageer!


Jouw nieuwe baan

Een sfeervol IC-team bestaande uit artsen en verpleegkundigen die als de beste kunnen samenwerken. Hierin kom jij als ANIOS terecht. Ondanks de informele sfeer, worden casussen professioneel opgepakt. Daarnaast wordt er altijd gekeken naar verbeterpunten en vernieuwingen, want dit ziekenhuis wil meegaan met de tijd.

Naast het IC-team, maak je ook deel uit van het reanimatie- en spoedinterventie team. Met behulp van verplaatsbare bewakingsapparatuur en therapeutische middelen creëer jij een mobiel IC-bed op een afdeling. Ook binnen dit team zet jij jouw kwaliteiten in om de zorg naar een nog hoger niveau te tillen.

Verder is het interessant om te weten dat, net als in het hele ziekenhuis, de ICU werkt volgens de LEAN-managementfilosofie. Dit houdt in dat er wordt gekeken vanuit het perspectief vanuit de patiënten. Hoe kan de ICU haar kwaliteit, betrouwbaarheid en efficiency verbeteren? Die ruimte voor verbetering, die is er. Ben je een basisarts die graag meedenkt over het optimaliseren van processen? Dan ben je bij dit ziekenhuis aan het juiste adres. Jouw ideeën worden dan ook gewaardeerd, gehoord en serieus gewogen.

Jouw collega's over het werken op de ICU:

“We zitten in en rare periode (coronacrisis), waarin het ene moment moet worden opgeschaald en het volgende moment weer wordt afgeschaald. Het team werkt met vooruitziende blik, waardoor je tijdens de zorg voor patiënten nooit misgrijpt. Ook de ruimte zelf, waar we dagelijks werken, is nieuw, licht, open en daardoor fijn voor de patiënten. 

“Het team staat open voor nieuwe collega’s! Of je nu een vaste collega bent of ‘passant’, voor iedereen is een warm ontvangst. Er is altijd iemand, die een nieuwe collega laat zien waar alles te vinden is en je echt aan de hand meeneemt. Het is een team waar oog is voor iedereen, heel persoonlijk. Ze zijn eigenlijk allemaal lief. Ook nu de werkdruk toe is genomen als gevolg van COVID-19.”


Jouw nieuwe werkplek

Je komt te werken in een ziekenhuis dat haar patiënten, medewerkers en stakeholders thuis wilt laten voelen. Bij binnenkomst voel je het al gelijk; je komt terecht in een warme omgeving. Ook als je de IC-afdeling oploopt, blijft dit gevoel zo. Een mooie, lichte afdeling met zes operationele bedden. Iedere patiënt heeft een eigen kamer, die is ingericht met de modernste apparatuur. Niet alleen de uitstraling van de afdeling, maar ook het IC-team, zorgt ervoor dat patiënten een fijn en warm gevoel hebben tijdens hun verblijf in het ziekenhuis.


Wat breng je mee?

Jij...

  • bent BIG-geregistreerd basisarts;
  • beschikt over goede communicatieve vaardigheden, probleemoplossend vermogen en stressbestendigheid;
  • beschikt over een intrinsieke motivatie tot het willen inzetten om de beste zorg te kunnen bieden;
  • hebt een patiëntgerichte, integere en kwaliteitsgerichte werkhouding en kunt goed samenwerken.
Arbeidsvoorwaarden

Het ziekenhuis biedt de volgende arbeidsvoorwaarden:

  • Het salaris voor de functie van ANIOS ICU is maximaal 5.620 euro bruto per maand bij een fulltime aanstelling van 36 uur per week (FWG 65).
  • Bij het ziekenhuis staat de ontwikkeling van de eigen medewerkers centraal. Daarom is er een uitgebreid assortiment aan opleidingen en trainingen in het leerportaal van het ziekenhuis.
  • Je kunt de arbeidsvoorwaarden inwisselen voor andere voorwaarden die beter bij jouw wensen passen.
  • Het ziekenhuis is uitstekend bereikbaar per auto of openbaar vervoer, ze hebben een eigen parkeergarage waar je tegen gereduceerd tarief altijd je auto kunt parkeren. 
  • Er zijn veel voorzieningen (kinderopvang, fitness, pedicure, et cetera), waar je als medewerker van het ziekenhuis gebruik van kunt maken. In de meeste gevallen biedt het ziekenhuis hiervoor een aantrekkelijke personeelskorting!
Verdere informatie

Heb je nog vragen over deze vacature? BKV neemt alle sollicitaties voor de vacature van IC-verpleegkundige in behandeling en verzorgt de informatieverstrekking en kennismaking. Neem contact op met Consultant Healthcare Jennick Schuermans via + 31 888 – 22 55 88 of per WhatsApp + 31 6 – 34 92 05 45 of per email via [email protected]

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 5.620 p/m
Bedrijfsomschrijving Wij zijn BKV: al sinds 1997 hét bureau in de zorg. Wij helpen zorgprofessionals bij het vinden van een baan en zorgorganisaties met het invullen van hun vacatures. En zo willen wij, samen met jou, de zorg in binnen- en buitenland verbeteren. Door onze jarenlange ervaring in de zorg weten wij precies wat er waar speelt. En deze kennis zetten wij graag in om jou te helpen bij jouw loopbaan of capaciteitsvraagstuk(ken). Wat kunnen we voor jou betekenen?

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures ANIOS in Zaandam Bekijk alle soortgelijke vacatures