Vacature Senior Constructeur - Zaandam

Zaandam

Omgevingsdienst Noordzeekanaalgebied
  • Omgevingsdienst Noordzeekanaalgebied
  • Senior niveau
  • Vast contract
  • 32 - 36 uur
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Heb jij een grote passie voor constructieve veiligheid en wil je die kwijt in veel verschillende bouwprojecten? En wil je collega’s adviseren en coachen? Bij de Omgevingsdienst Noordzeekanaalgebied krijg je die kans. Wij zien erop toe dat complexe (infrastructurele en bouwkundige) projecten in deze dynamische en drukbevolkte regio veilig worden gerealiseerd. En daar kunnen wij jouw expertise als Constructeur goed bij gebruiken.

Bekijk de uitdaging

Als Constructeur ben jij het fundament waarop wij bij vergunningaanvragen bouwen
en draag je direct bij aan de veiligheid van duizenden mensen in ons werkgebied. Jij beoordeelt en controleert namelijk de constructieve aspecten van veel uiteenlopende bouwwerken: van woningbouw tot utiliteitsbouw en van bruggen tot tunnels. Met name de risicopunten hierin worden door jou van alle kanten bekeken. Met als voornaamste doel: het borgen van de veiligheid. In dat kader adviseer je ook collega’s van andere afdelingen en externe partijen over constructieve zaken. Denk hierbij aan het toetsten van WABO-vergunningen op constructieve aspecten. Aan toezichttrajecten. Maar ook aan niet-WABO vergunningen. Daarnaast betrekken we jou graag bij het uitvoeren van casco- en funderingsonderzoeken, het beoordelen van splitsingsverzoeken, het adviseren van Brzo-bedrijven en last but not least; grote evenementen. Koningsdag en Pride zijn voor onze constructeurs mooie uitdagingen. We doen daarbij niet alleen een beroep op je bouwkundige expertise, maar ook op je politieke en omgevingssensitiviteit.

Naast de inhoudelijke passie als constructeur stuur je zo’n tien collega’s (toetsend constructeurs) functioneel aan: je adviseert en coacht hen bij de uitvoering van hun taken. Je coördineert ook de werkzaamheden van je team. Je werkt nauw samen met de collega senior constructeurs, de coördinatoren en de teammanager. Je neemt deel aan afdeling overstijgende programma’s en hebt een actieve rol in het ontwikkelen van beleid en visie op het gebied van constructieve veiligheid.

lees meer

Gestelde eisen

Waarom jij?

Jij hebt een enorme passie voor constructieve veiligheid. En met jouw ervaring als constructeur ben je nu toe aan een nieuw perspectief. Het coachen van medewerkers en bijdrage aan kennis delen. Het team vertegenwoordigen binnen en buiten de OD NZKG. Betrokken worden bij verschillende bouwwerken als expert maar ook een teamspeler en coach naar de collega’s. En zo werken aan de duurzame en veilige ontwikkeling van de hele regio, dát is wat jou drijft. Je hebt een hbo opleiding aangevuld met HTI, of een wo opleiding Bouwkunde of Civiele Techniek. Je beschikt over ruime ervaring als professioneel constructeur, waarvan minimaal 5 jaar ervaring als ontwerpend en toetsend constructeur. Verder heb je aantoonbare kennis van de Eurocodes; werkervaring met rekenprogramma’s als Scia, Plaxis, QEC en Technosoft, methoden en processen die in de bouw gebruikelijk zijn, zoals DBFM en DC. Jouw kennis van wet- en regelgeving is up to date en je bent in staat om te opereren op het snijvlak van (vaak tegenstrijdige) belangen. Je hebt ervaring en gevoel voor bestuurlijke en politieke besluitvormingsprocessen. Uiteraard ben je communicatief vaardig en een teamspeler.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 3.506 p/m
Extra informatie
  • Maand­salarisMin €3.506 – Max. €5.008 (bruto)
  • Dienst­verband Arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd met uitzicht op onbepaalde tijd
  • Contract­duur 1 jaar
  • Minimaal aantal uren per week 32
  • Maximaal aantal uren per week 36

lees meer

Contactpersoon Werken bij de Overheid
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Constructeur in Zaandam