Vacature Projectleider Elektrotechniek - Zaandam

Zaandam

Headhuntersteam
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever is een allround technische dienstverlener actief in diverse sectoren als utiliteit, industrie, zorg en woningbouw. De organisatie probeert zich te onderscheiden door naast het leveren van een technische dienst een toegevoegde waarde te bieden. 

Voor diverse projecten werken zij  zelf de ontwerpen tot in detail  uit.  Hiermee kan vroeg en scherp worden vastgesteld welke voorzieningen er voor installaties nodig zijn en door dit gedetailleerd vast te kunnen stellen, geeft dit later geen verassingen in de uitwerking. 

Buiten de elektrotechnische installatie projecten, leveren zij ook producten en diensten als inbraakbeveiliging, brandmeldbeveiliging, telefonie, datanetwerken en zonne-energie. Zij volgen daarbij continue de laatste technologische ontwikkelingen en werken volgens de meest recente standaarden, wet- en regelgeving en installatievoorschriften. 

Voor onze opdrachtgever zijn wij opzoek naar een Projectleider E. In deze functie ben je leidinggevende van verschillende projectteams. Je coördineert deze teams en zorgt ervoor dat projecten worden toegewezen naar de beschikbaarheid en de wensen van de medewerkers. Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie van omvangrijke en complexe projecten. Hierbij ben je bezig met de aansturing van werkvoorbereiding en engineering, maar ook het aansturen van de planning en de budget- en voortgangsbewaking behoort tot jouw takenpakket. De verantwoordelijkheid voor het rendement van de projecten ligt in jouw handen.

Daarnaast draag je zorg voor de begeleiding van aanbestedingsprocessen. Je biedt toegevoegde waarde door klantwensen te vertalen naar technische concepten. Dat betekent doorvragen, voorlichten en adviseren over de te maken keuzes. Je draagt zorg voor een uniek en passend eindresultaat.


Functie eisen
  • MBO of HBO Elektrotechniek of vergelijkbaar
  • Naast brede kennis van technische E-installaties is kennis van W-installaties een pré;
  • Circa 5 jaar werkervaring als projectleider/projectmanager in de installatietechniek;
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden;
  • Kennis van BIM is een pré.

Competenties

  • Daadkracht
  • Communicatief vaardig
  • Enthousiast en Energiek

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Bedrijfsomschrijving Headhuntersteam houdt zich al sinds 1998 bezig met het werven & selecteren, hunten en detacheren van getalenteerde technische, finance en management kandidaten op HBO en Academisch niveau ! Wij zijn NEN 4400-1 gecertificeerd en ingeschreven bij SNA.

Ontstaan in Groningen vanuit de gedachte dat werken leuk moet zijn. Een open deur ? Vanzelfsprekend ! Toch geloven wij hier in. Doen waar je goed in bent en hier plezier aan beleven. Leidend hierin is luisteren naar de wensen van onze kandidaten en opdrachtgevers. Onze Noordelijke nuchterheid zit in ons DNA. Met anderen woorden : duidelijk zijn, afspraken nakomen, hard werken en last but not least "JA" we zijn wat eigenwijs.

Inmiddels doorgegroeid naar een organisatie met 6 kantoren in Nederland. Groei ontstaat vanuit ambities en ergens goed in willen zijn. Niet vanuit een gedachte de grootste te willen worden maar wel de beste. Dagelijks willen wij het verschil maken.

Als intermediair houden wij ons dagelijks bezig met de ideale match tussen enerzijds de ambities en mogelijkheden van onze kandidaten en anderzijds de specifieke eisen die onze opdrachtgever aan een bepaalde vacature heeft gesteld.

Headhuntersteam heeft vestigingen in: Amsterdam; Rotterdam; Groningen; Leeuwarden; Eindhoven en Zwolle.

lees meer

Contactpersoon Headhuntersteam
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Projectleider Elektrotechniek in Zaandam