Uitslagmedewerker Logistiek (M/V) - Zeewolde

Zeewolde

Werkis / verder met werk
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Als logistiek medewerker kom je terecht in een uitdagende en koele omgeving. Je houdt je bezig met het laden van vrachtwagens die naar de klanten toe rijden. Dagelijks komen er veel vrachtwagens aan rijden die behoefte hebben aan een nieuwe vracht. Je werkt hierbij met elektrische pompwagens om alles geordend in de vrachtwagen te krijgen. Daarnaast houd je je bezig met de volgende logistieke werkzaamheden:

 • Het voorbereiden van de vracht;
 • Het verplaatsen en sorteren van goederen;
 • Het ordenen van het magazijn.

De werkgever hanteert drie ploegen, waarbij je om de week een dag-, avond- of nachtdienst afwisselt. De diensten zijn respectievelijk van 06:00 tot 15:00, 15.00 tot 23.00 uur en van 23.00 tot 06.00 uur. Hierbij is het belangrijk om goed te kunnen samenwerken en nauwkeurig te werk te gaan. Door de producten waar je mee werkt zal het vaak voorkomen dat je in gekoelde omgeving werkt (2-7 °C en 12-18 °C). Hier krijg je uiteraard passende werkkleding voor.


Gevraagd wordt
 • Een goede beheersing van de Nederlandse of Engelse taal;
 • Ervaring met het werken in het magazijn
 • Ervaring met orderverwerking systemen is niet vereist; dit kun je tijdens het werken aanleren.

Bij afwezigheid van een certificaat voor de combitruck is ervaring op de reach- en heftruck een vereiste. Ben jij ervaren op zowel de reach- als heftruck? Aarzel dan niet en solliciteer!


Geboden wordt
 • Een marktconform salaris op basis van ervaring; €10,40 bruto per uur.
 • Daarbovenop een mooie ploegentoeslag van 11,25%;
 • Een uitdagende functie in een leerzame werkomgeving;
 • De mogelijkheid tot het volgen van interne cursussen en opleidingen;
 • Werkkleding van het bedrijf en werkschoenen van Werkis;
 • Starterscadeau van Werkis!

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 10,40 p/u
Bedrijfsomschrijving Verder met werk is onze missie. Onze core business is het verbinden van opdrachtgevers en kandidaten. We vinden de beste kandidaten voor onze opdrachtgevers en de mooiste banen voor onze kandidaten. Daarnaast bieden we ook de diensten loopbaancoaching, casemanagement en Inhouse Service aan.

Ontwikkeling en groei
Wij geloven dat werk je verder brengt in je ontwikkeling. Ontwikkelingsgericht, ambitieus en betrokkenheid kenmerken onze collega's. We gaan nog een stap verder in het stimuleren van de ontwikkeling van onze medewerkers door middel van Werkis / build your dream en de Werkis Academy. In het licht van onze doelstelling ‘het ontwikkelen van mensen' vinden we het logisch om de ondernemersgeest te stimuleren. We denken verder dan de carrière binnen Werkis.

Werkis kiest bewust voor jouw toekomst, welke keuze maak jij?

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Logistiek Medewerker in Zeewolde