Sales Medewerker bij StoneTech in Zeist (fulltime)

Zeist

StoneTech
  • StoneTech
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature
Een gave vacature voor een sales talent in de dop!

Wat ga je doen als Sales Medewerker bij StoneTech?
Als Sales Assistant ondersteun jij het Sales Team op alle mogelijke manieren; je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten per telefoon en e-mail, invoeren van bestellingen in het bestelling systeem, je verricht lichte administratieve werkzaamheden, je volgt de leveringen op en verricht licht logistieke werkzaamheden voor de (digitale) showroom, je houdt je bezig met social media (campagnes) en uiteindelijk ook bij sluiten van de deal met klanten. Indien nodig ook met elkaar de handen uitsteken in het magazijn. Een super leuke, afwisselende en uitdagende baan waarin je alle kneepjes van het vak leert en een belangrijk onderdeel van het Sales Team bent!

Waar kom je te werken?
StoneTech Steenhouwersbenodigdheden is in 1993 opgericht door Robbert van Straten. StoneTech levert een breed scala aan steenhouwersbenodigdheden: onderhoudsmiddelen voor natuursteen, diamantgereedschappen, lijmen, hijsmiddelen, vacuümtechniek, slijpmiddelen (CNC gestuurde) machines en interne transportmiddelen. Bij StoneTech werk je in een team van ca. 5 collega's en ervaar je als medewerker een ‘familie gevoel' met een persoonlijke sfeer!

Meer info over StoneTech vind je op: https://www.stonetech.nl/bedrijfsinfo/

lees meer

Gestelde eisen Wat verwachten we van jou?
Om succesvol te zijn, beschik je over een afgeronde MBO-opleiding (bij voorkeur commercieel / technisch) en heb je al stage gelopen en/of werkervaring in een vergelijkbare functie bij een soort gelijke organisatie. Jij hebt goede kennis van social media en internet en hebt een gezonde commerciële instelling. Daarnaast ben je sociaal vaardig, ben je gedreven en heb je een natuurlijke gun-factor. Tenslotte ben je flexibel en leergierig.

 

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Handig om te kunnen: Duits
Extra informatie Wat mag je van ons verwachten?
Werken bij StoneTech betekent dat je een net salaris ontvangt, dat meegroeit met je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Je krijgt de kans om alles binnen het StoneTech Salesproces van A tot Z te leren en uit te groeien tot een commerciële alleskunner! Je ontvangt 25 vakantiedagen, de werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag, je bent dus in de avonden en het weekend lekker vrij! Daarnaast ga je aan de slag in een gezond en groeiend bedrijf waar een ‘familie gevoel' overheerst, met mooie producten en diensten.

Wat ga je verdienen als Sales Medewerker?
Het salaris wordt samen met jou bepaald en is afhankelijk van jouw ervaring, kennis en kunde.

Welk contract krijg je?
Je krijgt een contract van 12 maanden met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd.

Is de baan van Sales Medewerker bij StoneTech iets voor jou of wil je meer weten?
Neem dan contact op met Suzanne van Veldhuijsen via e-mailadres: [email protected] of via telefoonnummer: 06 39772139.

Wil je direct solliciteren, mail dan je C.V. en een korte motivatie waarom jij denkt dat deze baan geknipt is voor jou naar [email protected] Je zal binnen 1 werkdag een reactie op je vraag of sollicitatie ontvangen!

* Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet gewaardeerd
** Van Veldhuijsen HR Advies beheert deze vacature namens StoneTech

lees meer

Bedrijfsomschrijving https://www.stonetech.nl/bedrijfsinfo/
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Commercieel Medewerker Binnendienst in Zeist Bekijk alle soortgelijke vacatures