Medewerker Productie en Logistiek - Zevenaar

Zevenaar

Euro Planit
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Zoek je een baan in de logistiek bij een internationaal bedrijf? Lees dan snel verder!Dit ga je doen

Als Productie en Logistiek medewerker ga jij bezig met:

  • Het op maat zagen van isolatiemateriaal
  • Plaatmateriaal en isolatiemateriaal verlijmen

Ook help je soms bij het laden en lossen van vrachtwagens, orders picken en het helpen van klanten die hun bestelling komen afhalen.

Over ons

Je komt te werken voor een jong, snelgroeiend en internationaal bedrijf. De werkgever is gespecialiseerd in het leveren van persoonlijke oplossingen voor ieder isolatievraagstuk voor de particulieren en bedrijven. Elke medewerker is voor meerwaarde aan de klanten en zakelijke partners.

Wat bieden wij?
  • Twee ploegendienst: lekker vroeg klaar, of de hele ochtend voor jezelf
  • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden
  • En vooral een gezellig team!
Meer informatie

Herken jij jezelf hierin? Dit bedrijf kan jou goed gebruiken, dus solliciteer direct!

Voor meer informatie kan je contact opnemen met Steffie van den Berg via +31(0)6 23015574 of via [email protected]

lees meer

Gestelde eisen

Jij bent...

  • Enthousiast
  • Weet van aanpakken
  • Flexibel
  • Secuur
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal
Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Bedrijfsomschrijving Over Euro Planit
Gemotiveerd personeel zoeken – én vinden: de juiste mensen voor elke job. Dat doen we bij Euro Planit met veel plezier. We geloven in verbinden, dit geeft ons energie! We zijn geen regulier uitzendbureau, maar al ruim twintig jaar specialist in personeel op allerlei gebieden. We zoeken, selecteren en plaatsen snel ervaren en betrouwbare medewerkers die aan de criteria van onze opdrachtgevers voldoen én bij hun cultuur passen. Op uitzendbasis, maar ook via detachering of werving en selectie. En we doen meer: op het gebied van flexplacement, outplacement en hoger kader personeel ontzorgen we graag. Ons werkgebied beslaat de Achterhoek, Twente, Drenthe, Apeldoorn en de Stedendriehoek.

Werken bij Euro Planit
Een leuke tijdelijke baan die bij je past en waarbij alles prima geregeld is, daar zorgen we voor. Wil je graag vast werk met dezelfde voordelen, of heb je behoefte aan loopbaanbegeleiding? Ook dat kunnen we voor je regelen. Dankzij onze ervaring en goede kennis van de markt en de branche kunnen we snel goede verbindingen maken. Op deze manier helpen we organisaties en mensen ontwikkelen én groeien.

Onze certificeringen
Euro Planit is aangesloten bij de brancheorganisatie ABU, de Algemene Bond Uitzendondernemingen. Dit geeft de zekerheid dat je niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Daarnaast hebben we de volgende certificeringen: Stichting Normering Arbeid (SNA) en Stichting Normering Flexwonen (SNF).

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Logistiek Medewerker in Zevenaar