Monteur - Zevenbergen

Zevenbergen

Personato
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Wat ga je doen

Als Monteur ben je een belangrijke schakel in ons productieproces. Samen met je collega’s zorg je voor het optimaal functioneren van ons moderne beton fabrieken. Je bent verantwoordelijk voor het zelfstandig verhelpen van storingen, verrichten van onderhoud, het uitvoeren van reparaties en het doorvoeren van verbeteringen aan het machinepark en de installaties. Met een proactieve houding voorkom je storingen en zie je mogelijkheden tot verbetering. Het minimaliseren van downtime (stilstaan van machines); dát is waar je focus op ligt.
Je vindt het uitdagend om bij storingen oorzaken van het probleem zelfstandig op te zoeken en vervolgens de beste oplossing toe te passen. Je elektrotechnische kennis en ervaring maken hierbij het verschil.

De afdeling Technische Dienst bestaat uit een leuk en gedreven team van 9 medewerkers. Doordat onze productie continue doorloopt werken jullie in een twee-ploegen dienst zodat er altijd hulp is als dit nodig is. Zoals je wellicht weet kunnen in  de industrie variabele werktijden en werkzaamheden op zaterdag voorkomen. Zo ook bij REDSUN.

lees meer

Gestelde eisen Wat breng je mee

Jij bent een aanpakker die er van houdt om problemen te onderzoeken en praktisch naar een passende oplossing te zoeken. Je voelt je prettig in een productie omgeving en hebt de bijbehorende flexibele instelling. Daarnaast herken jij je in het volgende:

  • Afgeronde MBO opleiding in een technische richting;
  • Kennis van elektrotechniek. Kennis van mechanica, pneumatiek en hydrauliek is van grote voordeel;
  • Taalbeheersing van Duits is een vereiste, Engels is een pré;
  • Beschikbaar in een tweeploegen dienst.  

lees meer

Extra informatie

Werken bij REDSUN betekent dat je in een succesvolle en steeds verder groeiende internationale organisatie komt te werken. Het team van REDSUN hecht veel waarde aan collegialiteit en een goede teamspirit - er heerst een familiale sfeer met vlakke hiërarchieën. Verder krijg jij:

  • Marktconform salaris afhankelijk van het ervaringsniveau wat je reeds meeneemt;
  • Vast contract;
  • Naast 30 vakantiedagen ben je ook vrij op de Duitse feestdagen;
  • Diverse trainingen en opleidingsmogelijkheden;
  • Moderne werkomgeving, kantine en Grand Café.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Waar kom je te werken

De REDSUN Company Group is één van de Europese marktleiders op het gebied van Sier- en Projectbestrating van Beton, Natuursteen en Keramiek. Met het modernste machinepark van Europa produceert men in Kevelaer (net over de grens in Duitsland) elk jaar ruim 5 miljoen m2 bestratingsproducten van Beton. Met een oppervlakte van 38 hectare is REDSUN één van de grootste productie- en opslagfaciliteiten van Europa.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Monteur in Zevenbergen Bekijk alle soortgelijke vacatures