Allround Magazijnmedewerker - Zoetemeer - Zoetermeer

Zoetermeer

MACH-IP BV
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature
Ben jij een Allround Magazijnmedewerker die ervaring heeft in een productie-omgeving? Én houd je van een net magazijn? Neem dan snel contact met ons op!
Organisatie
Onze opdrachtgever is een wereldwijde organisatie die zich inzet om bedrijven te voorzien van slimme, veilige tools voor contant geldverwerking en personeelsbeheer die hun efficiëntie en winst verhogen. Zij ontwikkelen inventieve producten zoals valsgelddetectoren, geldtelmachines en prikkloksystemen met behulp van de nieuwste technologie.

Functieomschrijving
Als allround magazijnmedewerker ben jij de spil van het magazijn. Jij draagt zorg voor de in en uitgaande goederen. Het picken van orders is je 2e natuur en samen met jouw collega’s zorg je dat de bestellingen op tijd verzendklaar zijn. Daarnaast draag jij op een efficiënte manier bij aan kwaliteitscontroles en inspecties van ontvangen en te verzenden goederen. Je houdt het magazijn netjes bij en zorgt dat de goederen op een juiste manier worden opgeslagen. Dit gebeurt onder andere met behulp van een reachtruck.

De werkzaamheden:
  • Je draagt zorg voor het verwerken en opslaan van goederen in het magazijn.
  • Je pickt orders en maakt bestellingen verzendklaar.
  •  Goederen laden en lossen met de reachtruck.
  •  Je voert kwaliteitscontroles en inspecties uit op goederen.
Functie-eisen
  • minimaal mbo werk- en denkniveau;
  • bij voorkeur ervaring als magazijnmedewerker in een productie-omgeving;
  • een geldig reach- en vorkheftruckcertificaat of bereid deze te behalen;
  • goede beheersing van de Nederlandse taal zowel in woord als geschrift.
Interesse
Bij serieuze interesse verzoeken we je om een korte motivatie te geven op bovenstaand profiel.

Benoem kort waarom deze rol bij jou zou kunnen passen, waar jij denkt de raakvlakken te zien én waar jij denkt nog veel in te kunnen leren. We vragen je ook om je CV in een Wordformat mee te sturen, zodat we je na een intake direct kunnen voorstellen bij de werkgever.

We zien je CV + motivatie graag zo snel mogelijk in onze mailbox. Mocht je naar aanleiding van het profiel nog vragen hebben, neem dan contact met ons op!

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Bedrijfsomschrijving MACH-IP is een professioneel, energiek en groeiend wervingsbureau dat zich richt op technisch, kantoor en financieel personeel. MACH-IP heeft jarenlange ervaring in personeelsbemiddeling, een actief netwerk én een efficiënte werkwijze. Dit levert een snelle, passende match tussen kandidaat en opdrachtgever op. Het MACH-IP team biedt een uitgebreid aanbod aan bedrijfsoplossingen voor personele vraagstukken en bemiddelt op tijdelijke én permanente basis.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Magazijnmedewerker in Zoetermeer Bekijk alle soortgelijke vacatures