Vacature Bouwschoonmakers - Zuidlaarderveen

Zuidlaarderveen

HS Werkt
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature De details
  • Hoeveel uur: Loondienst
  • Opleiding: Geen afgeronde opleiding.
  • Locatie: Stadskanaal

Voor een opdrachtgever zijn wij op zoek naar schoonmakers voor de bouw. Onze opdrachtgever werkt al jarenlang met vakbekwaam personeel voor diverse werkzaamheden zoals bouw opruimen, glasbewassing, gevelreiniging, keetschoonmaak etc.
De werkzaamheden vinden op verschillende plekken in de provincie plaats en zijn veelal op oproepbasis. Heb jij tijd over en wil jij flink de handen uit de mouwen steken? Dan horen wij graag van je!

Je kunt HS Werkt bereiken op 0598 – 76 06 50 of 06 – 50 50 81 30 (Arien Huijssoon).

lees meer

Bedrijfsomschrijving HS Werkt is geen generalist, maar uitzendspecialist en werkzoekenden kunnen er terecht voor werk in de sectoren agro, groenvoorziening, grond-, weg- en waterbouw, bouw en techniek en transport en logistiek. Ondernemers kunnen er terecht voor tijdelijke en permanente werkvormen zoals uitzenden, detachering, payrolling en ZZP-bemiddeling.
HS Werkt levert maatwerk personeelsoplossingen passend bij de diverse branches en bedrijfsvoeringen. Naast optimale match-making, staat HS Werkt voor stipte en correcte beloning van haar medewerkers en voor een gedegen administratie en begrijpelijk en betrouwbaar HR-advies voor werkgevers.

lees meer

Contactpersoon Arien Huijssoon
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Schoonmaker in Zuidlaarderveen