+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Zwaag.
9 dagen geleden geplaatst | 10x bekeken

Grondwerker Zwaag Luba

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Luba

Luba
 • Gecontroleerde werkgever
 • Uitzendbureau

Vacaturedetails

 • € 2.500 - € 2.750 p/m
 • Fulltime
 • Vast contract
 • Junior/Medior/Senior

Vacatureomschrijving

Over het werk

Voor deze werkgever ga jij fulltime aan de slag in de regio Noord Holland Noord. Van Hoorn tot aan Den Helder kan jij aan het werk zijn. Je begint je dag om 6.30 uur in Zwaag om op te starten met elkaar. Daar ga je met een koppel van 2 of 3 medewerkers naar je werklocatie. Op locatie begint jouw betaalde fitness. Jij helpt in eerste instantie vooral met het assisteren van de werkzaamheden. Dus graafwerkzaamheden, kleine hak- en breekwerkzaamheden of kleine bestratingen, kortom, laat die spierballen maar zien en groeien tijdens jouw nieuwe job. 


Wat wij bieden
 • Leuke afwisselende baan, waar je elke dag lekker op pad bent. 
 • Langdurige werkplek met veel doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie.
 • Leuke uitjes en bouwvakborrels
Wat wij vragen
 • Je bent leergierig en gemotiveerd.
 • Je bent niet bang om vies te worden en met (werk) laarzen in de prut te staan. 
 • Het is een pre als je al in bezit bent van BHV, VCA VOL en een certificaat veilig werken langs de weg, maar deze kan je ook via ons halen!
Over het bedrijf

Het bedrijf waar je gaat werken is opgericht met als speerpunten daadkracht, flexibiliteit en betrouwbaarheid. Elk project moet in hun ogen in korte tijd kunnen worden uitgevoerd naar de wensen van de klant. Daarvoor is daadkracht en flexibiliteit nodig om zeer snel te kunnen schakelen zonder voorbij te gaan aan een juiste voorbereiding en organisatie van mankracht, materiaal en materieel. Kwaliteit en betrouwbaarheid zal altijd de boventoon voeren. Deze  speerpunten kunnen alleen ten uitvoer gebracht worden als het team en partners zich betrokken voelen bij onze organisatie.

Onze medewerkers en partners hebben alle benodigde kwalificaties en trainingen, die nodig zijn om alle voorkomende werkzaamheden gedegen en op veilige wijze uit te kunnen voeren. Geen opdracht is ons te veel, zonder eerst een goede analyse te hebben gemaakt. 

Het bedrijf is ingericht om grootschalige projecten op het gebied van huisaansluitingen, nieuwbouw en hoofdleiding projecten tot een goed einde te brengen. Ook voor kleinere projecten of enkelvoudige aansluitingen zijn wij de juiste partij. Samen met onze partners kunnen wij alle nodige disciplines en projecten uitvoeren tot volle tevredenheid


Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!

Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in