+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Zwolle.
13 dagen geleden geplaatst • 18x bekeken

Junior Informatie Adviseur | Zwolle Zwolle • Provincie Overijssel

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Provincie Overijssel

 • Gecontroleerde werkgever
 • Directe werkgever

Vacaturedetails

 • € 32 - € 36 p/u
 • 32 - 36 uur
 • HBO of hoger
 • Vast contract
 • Junior
 • Bonusregeling

Vacatureomschrijving

De provincie Overijssel is op zoek naar een

Junior Informatie Adviseur
32-36 uur

Als junior informatie adviseur speel je een belangrijke rol in de samenwerking tussen de business en het team informatievoorziening en digitalisering (I&D). Je brengt de behoeftes van de klant in kaart en analyseert de vraag achter de behoefte. Vervolgens vertaal jij deze naar een nieuw of aangepast bedrijfsproces en/of IV-gerichte business case of ontwerp. Iets voor jou?

Jouw uitdaging
Als junior informatie adviseur ben jij onmisbaar bij de verbetering en vernieuwing van de bedrijfsprocessen van provincie Overijssel. Je onderzoekt, analyseert en optimaliseert bestaande processen, data en informatiestromen en ontwerpt nieuwe processen. Je initieert, begeleidt en faciliteert sessies, ten behoeve van procesanalyses met business, I&D en onze IT-dienstverleners. Het werk is veelzijdig omdat je te maken krijgt met vraagstukken uit de gehele organisatie.

Je bent onderdeel van een multidisciplinair team. Je ondersteunt je collega's van de I&D-organisatie bij projecten en wijzigingsverzoeken die impact hebben op de bedrijfsprocessen. Daarvoor werk je afwisselend met projectteams en met domeinteams, bijvoorbeeld het domeinteam Dienstverlening & Communicatie (zaaksysteem, website) of het domeinteam Samenwerken & Basisvoorzieningen (M365). Vanuit je rol als junior informatie adviseur voeg jij echt waarde toe aan de organisatie door veranderingen in processen zo goed mogelijk in kaart te brengen. Deze combinatie van taken maakt dat het geen overbodige luxe is, dat je zowel affiniteit hebt met technologie, als met het domein waarin jouw klanten zich bevinden.

Verder bied jij, naast de focus op processen, als junior informatie adviseur ondersteuning bij het uitwerken van complexere wijzigingsverzoeken en het analyseren van grotere wijzigingsvoorstellen die binnenkomen. Zo ben jij verantwoordelijk voor het bepalen van de impact die deze wijzigingsverzoeken op de gebruikersorganisatie hebben en houd jij goed in de gaten welke gevolgen mogelijke ontwikkelingen op de bestaande informatiesystemen kunnen hebben.

Functie-eisen

Jouw profiel
Je bent een echte initiatiefnemer die de klant weet te challengen. Je vindt het een uitdaging om de vraag achter de vraag te onderzoeken: wat wil de klant en wat heeft de klant echt nodig? Het staat vast dat jij analytisch sterk bent. Complexe zaken weet je te vertalen, eenvoudig en helder weer te geven en te presenteren aan je collega's en andere belanghebbenden. Omdat je veel met verschillende mensen binnen de organisatie samenwerkt, vinden we het belangrijk dat jouw communicatieve skills op orde zijn. Jij vindt het leuk om dagelijks in contact te zijn met verschillende klanten en collega's. Je maakt je verschillende werkomgevingen snel eigen en past je makkelijk aan.

Daarnaast:
 • heb je hbo werk- en denkniveau;
 • is het een pré als je ervaring hebt in het ontwerpen van processen;
 • heb je minimaal 2 jaar werkervaring als informatie adviseur, informatie analist en/of procesanalist.
Mocht je deze ervaring nog niet hebben, maar heb je wel de juiste drive om deze rol je helemaal eigen te maken, willen wij je ook van harte uitnodigen om te reageren.

Wij bieden
Samen werken aan een mooi Overijssel? In een inspirerende werkomgeving haal jij het beste uit jezelf. Uiteraard belonen we je voor je inzet. In geld, kansen en persoonlijke ontwikkeling:
 • een salaris van minimaal €3.385,60 en maximaal €4.778,94 (schaal 10, inschaling per 1-1-2023) bij een 36-urige werkweek. Dit is afhankelijk van je kennis en ervaring. Functioneer je nog niet op schaal 10 niveau, dan behoort inschaling op schaal 9 met ontwikkelafspraken naar schaal 10 ook tot de mogelijkheden;
 • een Individueel Keuze Budget van maar liefst 22,37% van je jaarsalaris. Hierin is o.a. je vakantiegeld, eindejaarsuitkering en bovenwettelijk verlof ondergebracht. Je bepaalt zelf binnen grenzen wanneer en waarvoor je het budget inzet;
 • goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder 100% loondoorbetaling bij ouderschapsverlof in het eerste geboortejaar en diversiteitsverlof waardoor jij je eigen feestdag kunt kiezen;
 • een Persoonlijk Ontwikkelbudget van €5.000,- per 5 jaar, waardoor je tal van mogelijkheden hebt om cursussen en opleidingen te volgen;
 • een dienstverband voor 32-36 uur per week, voor de duur van 1 jaar met de intentie voor een vast dienstverband bij goed functioneren;
 • we hebben een informele werksfeer in een werkomgeving waar we hybride werken. Om ook je thuiswerkplek goed in te richten kennen wij een regeling voor thuiswerkmiddelen.
Meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden vind je hier.

Jouw plek binnen onze organisatie
Als junior informatie adviseur kom je terecht in het team Informatievoorziening & Digitalisering. Dit team bestaat nu uit ongeveer 30 medewerkers, maar het team is volop in ontwikkeling en aan het groeien omdat de organisatie van I&D opnieuw is opgezet.

In deze rol werk je veel samen met diverse projectleiders, domeinmanagers als Renate, functioneel beheerders als Daanjan en Gerrit , maar soms ook met Edwin die lead Bedrijfsvoering is. Samen met je team lever jij met informatievoorziening en digitalisering een bijdrage aan de maatschappelijke opgaven waar wij als provincie voor staan. Als junior informatie adviseur zoek jij daar de beste oplossingen bij.

Het team werkt vanuit drie belangrijke kernwaarden: kostenbewust, adaptief en compliant zodat we volgens de laatste wet- en regelgeving de nieuwste ontwikkelingen kunnen bijbenen.

Meer informatie over deze vacature
Heb je inhoudelijke vragen over de vacature? Edwin Kamperveen – lead Bedrijfsvoering beantwoordt graag jouw vragen via 06-10720889 of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..

Wil je meer weten over de wervings- en selectieprocedure? Neem dan contact op met Els Pekkeriet - adviseur arbeidsmarkt & recruitment via 06-11237532 of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. Een berichtje sturen via sms of WhatsApp kan ook.

Enthousiast?
Solliciteer dan direct via de sollicitatiebutton op deze pagina of door deze URL te kopieeren:

Solliciteren kan tot en met 4 januari 2023.

Provincie Overijssel maakt voor de invulling van deze vacature geen gebruik van een Werving & Selectiebureau of andere Intermediair. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.
Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in