+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Zwolle.

Traineeship Fraude Analist Zwolle

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

House of Bèta

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 36 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Traineeship
  • Auto v/d zaak

Vacatureomschrijving

Heb jij ooit een onbetrouwbaar berichtje ontvangen waarbij jij je afvraagt wie daarachter zit? Ongeveer één op de tien Nederlanders was in 2021 het slachtoffer van fraude. Naast dat fraude financieel veel impact heeft op de slachtoffers, zijn er ook psychologische gevolgen. Als trainee Fraude Analist ben jij daarom integer, probleemoplossend en empathisch. Eigenschappen die jij nodig hebt om criminele activiteiten zoals fraude en phishing op te sporen en om een belangrijke bijdrage te leveren aan een veiligere samenleving. 

Over het traineeship Fraude Analist:

Het beste onboarding programma van Nederland! Solliciteer nu en start met het onboardingsprogramma bijvoorbeeld op 29 maart, 5 april of 19 april 2024!

In korte tijd veel relevante werkervaring opdoen bij aansprekende namen binnen en buiten de financiële dienstverlening als CDD Analist, Fraude Analist of Internet Rechercheur.

Doorlopend vaardigheidstrainingen en opleidingen zoals strafprocesrecht voor financiële instellingen van het Studiecentrum voor Publieke Veiligheid. 

Jouw ontwikkeling als trainee Fraude Analist

Banken en andere financiële instanties hebben er de afgelopen jaren een belangrijke rol bij gekregen. Het opsporen en bestrijden van financiële criminaliteit. Gedurende het traineeship Fraude Analist ga jij aan de slag bij financiële instanties om onder andere bankhelpdeskfraude, whatsappfraude, datingfraude en phishing te bestrijden. In het eerste jaar van het traineeship kan jij gelijk starten als fraudeanalist of ga je eerst werkervaring opdoen als Customer Due Diligence analist om jouw communicatieve vaardigheden en resultaatgerichtheid te ontwikkelen. In het traineeship Fraude Analist is het namelijk belangrijk dat jij snel en zorgvuldig kan schakelen met verschillende partijen. Het doel is om jou tot fraudespecialist te ontwikkelen waarin jij verschillende fraudedossiers gaat onderzoeken en in contact gaat staan met gedupeerde klanten en met klanten die niet integer handelen. Kortom, jij gaat bijdragen aan een veilige samenleving voor de banken en haar klanten.

Opleidingen en vaardigheidstrainingen in het traineeship Fraude Analist

Naast het uitvoeren van deze onderzoekende werkzaamheden is het natuurlijk van belang dat jij jouw kennis uitbreidt met de strafrecht wet- en regelgevingen die van toepassing zijn binnen het fraudedomein. Zo bieden we bijvoorbeeld de opleiding strafprocesrecht aan. Daarna volg je internet rechercheren, interview technieken en aangifte doen. We ontdekken samen waar jouw leerbehoefte ligt en geven daar invulling aan. Daarnaast volg je persoonlijke ontwikkeling trainingen op YODA (Your Own Development Area), hét platform voor jouw zelfontwikkeling waarin we trainingen aanbieden van Organiseren van Werk en Leven tot Gesprekstechnieken. Iedere 6 maanden rond je minimaal 1 module af. Op de achtergrond is jouw People Manager altijd aanwezig voor coaching en werk je met hem of haar aan je persoonlijke en professionele doelen.

  • (Bijna) hbo- of wo-afgestudeerd en starter op de arbeidsmarkt
  • 32, 36 of 40 uur per week beschikbaar
  • Gericht op professionele en persoonlijke ontwikkeling
  • Secuur, onderzoekend, integer
  • Flexibel inzetbaar én enthousiast over detachering
  • Reisbereid naar de Randstad (want daar zitten onze opdrachtgevers), ondanks de mogelijkheden van hybride werken
  • Maandsalaris (inclusief 8,33% vakantiegeld) van €2.972,- i.c.m. eigen vervoer of €2.747,- mét leaseauto (en zonder eigen bijdrage)
  • Een flexibel mobiliteitsbudget afgestemd op jouw vervoersvoorkeuren: leaseauto of fiets, NS Businesscard, deelscooter of €225,- bruto vergoeding! Tussentijds switchen mogelijk!
  • Een verhoging van het bruto maandsalaris van maximaal €325,- na jaar 1 en €433,- na jaar 2 (inclusief 8,33% vakantiegeld)
  • Direct een vast contract én 27 vakantiedagen
  • Een eigen Career Coach / People Manger en onbeperkt budget voor opleidingen, trainingen en bijscholing voor jouw ontwikkeling!
  • In korte tijd veel relevante werkervaring opdoen bij aansprekende namen binnen en buiten de financiële dienstverlening!

Solliciteer voor het traineeship Fraude Analist

Solliciteer je bij House of Beta, dan is één vraag erg belangrijk: zijn wij een match? Daar komen we maar op één manier achter: via een kennismaking! Solliciteer, en vertel ons meer over jouw ambities. Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met onze recruiter Pim Oudshoorn via 06 –; 15 53 20 70.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in