Schoonmaak pool - Zwolle

Zwolle

Tempo-Team
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

In de ochtend heerlijk alle tijd voor jezelf. Jouw schoonmaakdienst start namelijk om 14:00. Of start juist in de avond. Ook mogelijk! Wauw, klinkt heerlijk toch?! Past hard werken, in de middag starten of juist later hélemaal bij jou? Scroll dan snel naar beneden voor meer info!

Wat bieden wij jou
 • Verdien €11,44 bruto per uur! (21+)
 • Kans op een vast contract! Woohooo!
 • Werken op een té gekke locatie!
 • Lekker beginnen in de middag!
 • Elke dinsdag uitbetaald, Ca$hen!
Wie ben jij

Naast dat jij een echte aanpakker bent, ben jij:

 • Representatief en heb je een positieve werkinstelling;
 • Heb je affiniteit met schoonmaakwerk;
 • Ben je voor langere tijd beschikbaar van maandag t/m vrijdag vanaf 14:00 beschikbaar.
Wat ga je doen

Geen vuiltje aan de lucht als jij bent geweest! Je hebt de verantwoordelijkheid voor het schoonmaken van de kantine, het sanitair en de kantoren. Voor jou geen enkel probleem, want verantwoordelijkheidsgevoel en feeling met schoonmaak heb jij als geen ander!

 • Schoonmaken van kantoren, sanitair en de kantine;
 • Jij ziet je werk liggen en zorgt ervoor dat alles er weer top uitziet;
 • Je zet je beste beentje voor, want een vast contract ligt op de loer!
Waar ga je werken

Vlakbij het centrum van Zwolle ga jij werken op een vaste locatie van een vooraanstaand bedrijf. We willen jou daar graag inzetten voor langere tijd met uitzicht op een vast contract. Hoe lekker is dat!

Sollicitatie

Zit dat vaste contract nog in je hoofd? Houd je van schoonmaken? Solliciteer dan snel!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 11,44 p/u
Extra informatie Sollicitatieprocedure
Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!

lees meer

Bedrijfsomschrijving Tempo-Team: een HR-dienstverlener met visie

Tempo-Team is een brede HR-dienstverlener, met hart voor uw organisatie. Onze dienstverlening is het middel en onze mensen zijn de sleutel tot uw succes. Wij zijn de tweede arbeidsbemiddelaar van Nederland en voelen ons sterk betrokken bij zowel onze klanten, flexwerkers en eigen mensen als bij de wereld waarin wij ons werk doen.
Tempo-Team speelt in op veranderende arbeidsmarkt

Het speelveld waarin Tempo-Team actief is in Nederland, verandert de komende decennia sterk. Demografische verschuivingen, felle concurrentie en technologische vooruitgang leiden tot continue aanpassingen op de arbeidsmarkt. Allemaal factoren die vereisen dat organisaties veerkrachtig zijn en continu kunnen meebewegen met veranderingen. En daardoor behoefte hebben aan flexibiliteit en een effectieve inzet van goed gekwalificeerde mensen.
Ons doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers

We zijn ervan overtuigd dat Tempo-Team de komende jaren een nog belangrijkere rol gaat spelen bij het vinden van flexibiliteitversterkende HR-oplossingen. Wij hebben namelijk maar één doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers. Onze mensen - een Tempo-Teamer herken je uit duizenden - maken daarin het verschil. Zij zijn het die deze doelstelling dagelijks waarmaken in de praktijk. Daarin zijn ze betrokken, inventief en daadkrachtig. Zíj vormen de basis van ons succes dat nu al dik vijfenveertig jaar duurt.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Schoonmaker in Zwolle