Vacature Schoonmakers gezocht - Zwolle

Zwolle

Djopzz
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Op zoek naar een baan met veel vrijheid? Wij zijn altijd op zoek naar schoonmakers voor onze verschillende opdrachtgevers. Als schoonmaker ben jij verantwoordelijk voor het schoonmaken van onder andere kantoren, sanitaire ruimtes of vakantiehuisjes.

Nadat je bent ingewerkt, ga je zelfstandig aan de slag. Wij hebben hele leuke en diverse opdrachtgevers en daarom kun je via Djopzz op verschillende dagen, locaties en tijdstippen werken. Djopzz, kan afhankelijk van jouw beschikbaarheid en de vraag van opdrachtgevers, opdrachten combineren, zodat jij het aantal uur dat je beschikbaar bent kan werken. Als jij de handen uit de mouwen wil steken en zelfstandig of in een team kan werken dan komen wij graag met jou in contact!

Voor de functie van schoonmaakmedewerker is het mooi meegenomen dat je al ervaring hebt in de schoonmaak, housekeeping of huishoudelijke hulp. Maar dit is geen must! Wanneer schoon voor jou betekent dat iets spik en span is, dan zijn wij op zoek naar jou!

lees meer

Gestelde eisen - Doorzettingsvermogen en zelfstandig kunnen werken
- Je bent betrouwbaar
- Een positieve en proactieve werkhouding
- Je bent in het bezit van eigen vervoer, een fiets, auto of anders
Extra informatie Arbeidsvoorwaarden
- Je salaris is conform de cao van de schoonmaakbranche- Werk, flexibel of vast, voor langere tijd- Flexibele of vaste werktijden, dit overleggen we samen
Bedrijfsomschrijving Djopzz verbindt mens en werk. Wij vullen vacatures in en creëren banen. Djopzz is een intermediair op het gebied van uitzenden, payrolling, detachering en poolbeheer.

Wij gunnen iedereen een baan die past. En we gunnen werkgevers het talent dat ze zoeken. Het vertrouwen in elkaar staat hierin voorop. Wij doen meer dan samenwerken, wij geloven in duurzame oplossingen voor zowel medewerkers als klanten

Waar een wil is, is een weg. Als de perfecte match niet direct voorhanden is, zoeken wij naar oplossingen die je niet meteen verwacht.

lees meer

Contactpersoon Rosita Blomenkamp
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Schoonmaker in Zwolle