Schoonmaker M/V - Zwolle

Zwolle

Werkis / verder met werk
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Als schoonmaker/schoonmaakster ben jij verantwoordelijk voor het schoonmaken en netjes maken van school gebouwen. Hierbij is het belangrijk dat je oog hebt voor detail en je je handen graag uit de mouwen steekt. Jij gaat pas met een voldaan gevoel naar huis als de lokalen er pico bello uitzien. Daarnaast is het belangrijk dat je betrouwbaar bent en op een nette en juiste manier om gaat met de spullen van een ander.

Ben jij de Interieurverzorger die wij zoeken? Reageer dan snel door op de groene knop te drukken! Voor extra informatie kun je contact opnemen met Freek op nummer 038 – 333 83 28!


Gevraagd wordt
  • Ervaring in de schoonmaak branche;
  • Je beschikt over een no-nonsense instelling en weet van aanpakken;
  • Je ben betrouwbaar en kan op een juiste manier met de spullen van een ander omgaan.
Geboden wordt
  • Een goed salaris conform CAO;
  • Een uitdagende baan met mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling;
  • Werken met leuke en enthousiaste collega's.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Verder met werk is onze missie. Onze core business is het verbinden van opdrachtgevers en kandidaten. We vinden de beste kandidaten voor onze opdrachtgevers en de mooiste banen voor onze kandidaten. Daarnaast bieden we ook de diensten loopbaancoaching, casemanagement en Inhouse Service aan.

Ontwikkeling en groei
Wij geloven dat werk je verder brengt in je ontwikkeling. Ontwikkelingsgericht, ambitieus en betrokkenheid kenmerken onze collega's. We gaan nog een stap verder in het stimuleren van de ontwikkeling van onze medewerkers door middel van Werkis / build your dream en de Werkis Academy. In het licht van onze doelstelling ‘het ontwikkelen van mensen' vinden we het logisch om de ondernemersgeest te stimuleren. We denken verder dan de carrière binnen Werkis.

Werkis kiest bewust voor jouw toekomst, welke keuze maak jij?

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Schoonmaker in Zwolle