Vacature Vrachtwagenchauffeur 2 ploegen - Zwolle

Zwolle

Olympia
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Als CE chauffeur fulltime bij PreZero start jouw werkdag op de locatie van Scania in Zwolle. Je rijdt korte ritten van Zwolle naar Hasselt, Hasselt naar Meppel of van Meppel naar Zwolle. Je werk bestaat dus voornamelijk ook uit veel aan en afkoppelen van je trailer op de locaties. Je hebt hier als chauffeur ook veel ervaring mee en vind het papierwerk dat hierbij hoort ook niet vervelend. Je pauzes vinden plaats op diverse locaties waar je op dat moment aankomt, bijvoorbeeld wanneer je even moet wachten tot je trailer geladen is. PreZero werkt op de locaties van Scania, wat je vervoert in je trailer bestaat dan ook uit pallets, blauwe bakken en sorteermateriaal, dit materiaal wordt op de locatie voor je geladen, hier hoef je dus zelf niks voor te doen! Het dichtmaken van je eigen trailer en dit is dan ook geen probleem voor jouw.

Je werktijden zijn van 05:30 tot 14:15 en van 14:45 tot 23:30, na je laatste rit ben je weer aangekomen in Zwolle en kan jij met een tevreden gevoel op tijd naar huis!

lees meer

Gestelde eisen

Als vrachtwagenchauffeur CE ben jij:

- bereid om in 2 ploegen te gaan werken;
- woonachtig in de regio van Zwolle;
- in het bezit van een geldig CE rijbewijs en code 95;
- op zoek naar een fulltime baan.

Rijbewijs Vereist: Vrachtwagen aanhanger (CE)
Extra informatie Arbeidsvoorwaarden

Naast een leuk en compact team start je salaris op basis van de D schaal in de CAO beroepsgoederenvervoer. Je officiële inschaling wordt bepaald tijdens je gesprek en is afhankelijk van je ervaring. Omdat je in 2 ploegen gaat werken krijg je ploegentoeslag van 108,75%. Je krijgt uiteraard een ploegentoeslag van 108,75%, Op alle locaties van PreZero zijn er gratis parkeergelegenheden waar je gebruik van kan maken. Verder is PreZero een organisatie waar er de mogelijkheid is voor een vaste aanstelling bij goed functioneren.

Ben jij de chauffeur die wij zoeken? Wacht niet langer en solliciteer!

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Je gaat werken bij PreZero een organisatie dat zich op de locatie Zwolle en Hasselt bezig houdt met het recyclen van pallets. In Zwolle en Hasselt is PreZero werkzaam op het terrein van Scania.

Contactpersoon Rebecca Eikelboom
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Vrachtwagenchauffeur C in Zwolle