Schoonmaker (M/V) - Zwolle

Zwolle

Werkis / verder met werk
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Binnen de functie als schoonmaker is het jouw taak om ervoor te zorgen dat gasten met een fijn gevoel in het gebouw zijn. Om dit te realiseren zorg jij ervoor dat alles op en top schoon is.

Als schoonmaker werk jij op sommige locaties in een leuk team met andere collega's. Ook zijn er locaties waar je alleen werkt. De functie biedt verschillende diensten, waardoor er altijd een passende dienst voor jou tussen zit!

Jouw diensten duren ongeveer 1,5 tot 3 uur per dag. Jij werkt dus minimaal 7,5 uur per week. Het is mogelijk om locaties te combineren, waardoor je 15 tot 20 uur per week werkt.


Gevraagd wordt
  • Jij gaat secuur te werk;
  • Woonachtig in de omgeving Zwolle.
Geboden wordt
  • Een functie met veel vrijheid en verantwoordelijkheid;
  • Goede secundaire voorwaarden en extra's, zoals een leuk kerstpakket;
  • Bruto uurloon van €11,27 (>21 jaar).

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 11,27 p/u
Bedrijfsomschrijving Verder met werk is onze missie. Onze core business is het verbinden van opdrachtgevers en kandidaten. We vinden de beste kandidaten voor onze opdrachtgevers en de mooiste banen voor onze kandidaten. Daarnaast bieden we ook de diensten loopbaancoaching, casemanagement en Inhouse Service aan.

Ontwikkeling en groei
Wij geloven dat werk je verder brengt in je ontwikkeling. Ontwikkelingsgericht, ambitieus en betrokkenheid kenmerken onze collega's. We gaan nog een stap verder in het stimuleren van de ontwikkeling van onze medewerkers door middel van Werkis / build your dream en de Werkis Academy. In het licht van onze doelstelling ‘het ontwikkelen van mensen' vinden we het logisch om de ondernemersgeest te stimuleren. We denken verder dan de carrière binnen Werkis.

Werkis kiest bewust voor jouw toekomst, welke keuze maak jij?

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Schoonmaker in Zwolle