BSO/KDV Pedagogisch Medewerker, Zwolle

Zwolle

Zorgwerk
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Houd je van de buitenlucht, spelletjes doen en diversiteit? Dan is het kinderdagverblijf in Ouderkerk aan de Amstel dé plek waar jij wilt zijn.

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste pedagogisch medewerker in de kinderopvang voor Partou voor 12 uur in de week. Het zal gaan om de maandag, dinsdag, donderdag. Je zal worden ingezet op de Eikenlaan 23 In de wijk Berkum vind je onze buitenschoolse opvang aan de Eikenlaan 23 in Zwolle. De bso bevindt zich in de Duyvencampschool. Ze gebruiken de centrale ruimte van school voor de jongste kinderen en voor de oudste kinderen gebruiken ze het handvaardigheidslokaal van school. Hier hebben ze al onze BSO-spullen waar kinderen heerlijk mee kunnen spelen na schooltijd. Ze beginnen de dag met een tafelmoment, de kinderen kunnen hun verhaal dan kwijt. Daarna gaan ze verven of knutselen aan de grote tafel. Of doen een balspel buiten op het speelplein of grasveld. Grotere kinderen spelen vrij, zowel in het speellokaal als buiten. Uitstapjes doen ze onder meer naar de speeltuin en de kinderboerderij. En elke zomervakantie zijn we voor het echte natuur- en vakantiegevoel met de bso twee weken op de Scouting te vinden. Als pedagogisch medewerker ben jij er iedere dag voor de kinderen en jouw collegas. Jij zorgt ervoor dat de kinderen in een fijne en veilige omgeving kunnen spelen, ontwikkelen en groeien. Jij bent dé (pedagogisch) expert en jouw deskundigheid is van belang. Daarnaast draait het natuurlijk ook om lol hebben met je collegas, leuke teamuitjes en jouw persoonlijke ontwikkeling. Bij Partou sta jij als medewerker centraal. Je komt terecht in een enthousiast team. Onze opvang bevindt zich in een groenrijke buurt en is goed bereikbaar met verschillende vormen van vervoer. Het gaat om de dagen maandag, dinsdag en donderdag van half 3 tot en met 6 uur. De opdracht is eventueel te combineren met een kinderdagverblijf voor minimaal 16 uur. Aan het einde van de opdracht is overname bespreekbaar.

lees meer

Gestelde eisen » Je hebt een diploma dat je kwalificeert voor de functie pedagogisch medewerker voor dagopvang of BSO/NSO volgens de CAO Kinderopvang, zoals SPW 3/4 (MBO), HBO Pedagogiek of PABO.

» Je hebt ervaring in de dagopvang of op de buitenschoolse opvang.

» Je bezit goede communicatieve vaardigheden en kan zowel zelfstandig als in een team functioneren.

» Je staat ingeschreven in het Personenregister Kinderopvang of je bent bereid je in te schrijven. Hiervoor dien je een VOG aan te vragen (de VOG vergoeden wij na je eerst gewerkte dienst).

» VVE-certificaat en kwalificatie taaleis 3F voor voorschoolse educatie is een pré.

» Je bent enthousiast om via Zorgwerk aan het werk te gaan.

» Je beschikt over een sterk ontwikkeld verantwoordelijkheidsgevoel.

» Zeer betrouwbaar, de opdrachtgever kan op jou rekenen.

» Je komt representatief over voor de kinderopvang, qua kledingkeuze en gedrag.

lees meer

Extra informatie » Je kan werken als zzp'er of in loondienst bij Zorgwerk, switchen kan op elk moment.

» Goed salaris in loondienst, als zzp'er bepaal je jouw eigen uurtarief.

» Afwisseling: werk wekelijks bij uiteenlopende opdrachtgevers in diverse sectoren.

» Alle vrijheid: jij bepaalt zélf met de app waar, wanneer en hoe vaak je werkt.

» Geweldige community: vind vrienden met de app en je staat er nooit alleen voor.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Iedere dag opnieuw zien ruim 8.604 medewerkers ongeveer 64.150 kinderen opgroeien op meer dan 946 Partou locaties. Samen zorgen de medewerkers op al onze locaties voor een fijne, vertrouwde omgeving voor zowel kinderen en ouders als voor collega’s.

Maar weet je wat wij het allerbelangrijkste vinden? Liefde voor kinderen, persoonlijke aandacht, ruimte om vriendjes te maken en de kinderen zien spelen en groeien.

KidsFoundation (o.a. Smallsteps kinderopvang) en Partou kinderopvang hebben hun krachten gebundeld. We gaan samen verder als één organisatie: het nieuwe Partou.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Pedagogisch Medewerker in Zwolle