Monteur Installatietechniek - Zwolle

Zwolle

Kracht Recruitment
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Als Monteur Werktuigbouw of Elektrotechniek wordt je verantwoordelijk voor de realisatie van gebouw gebonden installaties voor de woning- of utiliteitsbouw. Je gaat in overleg met de projectleider, werkvoorbereider of chef monteur en stemt samen af welke installatie jij voor je rekening neemt. Vanaf daar wikkel je jouw stuk volledig zelfstandig af! Je verzamelt of besteld het benodigde materiaal, pakt je gereedschap en gaat aan de slag! Wanneer je klaar bent rapporteer je aan je leidinggevende. Je krijgt in ieder geval de volgende taken en verantwoordelijkheden:

 • Je bepaald in overleg jouw te realiseren onderdeel en verzamelt materiaal en materieel;
 • Je monteert en installeert de installatie;
 • Stelt de installatie in bedrijf;
 • Zorgt voor de juiste maatvoering en kwaliteit;
 • Rapporteert aan je leidinggevende.

lees meer

Gestelde eisen

Een Monteur Werktuigbouw of Elektrotechniek is in staat om zelfstandig installaties te monteren en installeren. Alles wat daarbij komt is mooi meegenomen! Idealiter kan je zo zelfstandig mogelijk projecten draaien. Dat betekent tekeningen lezen, materialen bestellen, collega monteurs aansturen, installaties in bedrijf stellen, werk controleren en met klanten en collega's communiceren! Je neemt in ieder geval de volgende kennis, vaardigheden en competenties mee:

 • Een afgeronde MBO opleiding richting werktuigbouwkunde, elektrotechniek of installatietechniek;
 • Wat praktijk ervaring, deze mag ook zijn opgedaan in stages;
 • Je hebt een passie voor installatietechniek;
 • Hebt technisch inzicht;
 • Werkt hard, bent energiek en bezit een goede dosis doorzettingsvermogen.
Arbeidsvoorwaarden

Een Monteur Werktuigbouw of Elektrotechniek mag rekenen op een leuke organisatie met uitdagende projecten, samen met jouw wordt gekeken wat het beste bij je kennis en ervaring past. Daarnaast worden er regelmatige bedrijfsactiviteiten georganiseerd, is er een gezamenlijke lunch en wordt elke vrijdag middag gezellig met zijn alle wat gedronken. Daarnaast kan je uitgaan van de volgende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden:

 • In ieder geval een marktconform salaris, we denken met je mee;
 • Een telefoon van de zaak, zodat je ook zelfstandig klussen kan draaien;
 • Afhankelijk van je werkzaamheden krijg je een laptop of tablet (ook voor privé gebruik);
 • Een mooie koffer of bus vol gereedschap;
 • Diverse mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen zodat je ooit kan doorgroeien naar binnen.

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Voor deze opdrachtgever in de omgeving Zwolle ga je aan de slag als Monteur Elektrotechniek of Werktuigbouw. Ga jij de elektrotechnische of werktuigbouwkundige installaties voor onze opdrachtgever zelfstandig of met collega's realiseren?

Deze opdrachtgever in de omgeving Zwolle kenmerkt zich als één van de voorlopers van integraal bouwen, ze ontwerpen, realiseren en/of renoveren werktuigbouwkundige en elektrotechnische installaties voor de woning- en utiliteitsbouw en bieden haar klanten daarmee een totaaloplossing. De onderneming staat voor het leveren van kwaliteit met noordelijke nuchterheid, een hardwerkende middelgrote installateur met karakter. De projecten richten zich onder andere op die doelgroepen van de samenleving waarvoor het van extra belang is dat er een kwalitatief hoogwaardige installatie wordt geleverd. Denk hierbij aan onder andere (sociale) woningen, zorgcentra, scholen en overheden voor wie een gezond werk/leef klimaat van groot belang is voor een veilig en comfortabele omgeving. Deze opdrachtgever stimuleert groei en ontwikkeling en wilt de integrale manier van bouwen inzetten als één van de steunpilaren van de organisatie. Medewerkers worden multidisciplinair opgeleid en gestimuleerd zich te verdiepen in andere deelgebieden, waardoor ze in staat worden gesteld zich op meerdere gebieden op iedere klus in te zetten. Deze focus op multidisciplinaire werknemers stimuleert ook onderling begrip en bevorderd de samenwerking tussen afdelingen en deelgebieden wat leidt tot een enorm succesvolle projecten. Daarnaast krijgen medewerkers zoveel mogelijk de vrijheid om projecten zelfstandig en zelfsturend te draaien in overleg met leidinggevende en collega's. Vrijdag middag wordt er na een succesvolle week altijd samen wat gedronken en er vinden regelmatig bedrijfsactiviteiten plaats(denk aan BBQ, kerstfeesten, gezamenlijke lunch). Voor deze bijzondere organisatie zoeken wij een Monteur Elektrotechniek of Werktuigbouw.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Monteur Installatietechniek in Zwolle Bekijk alle soortgelijke vacatures