Sales consultant IT - Zwolle

Zwolle

Yacht Nederland
 • Yacht Nederland62 vacatures
 • HBO of hoger
 • Junior/Medior/Senior niveau
 • Detachering / Vast contract
 • Fulltime
 • Auto v/d zaak, Bonusregeling, Telefoon v/d zaak, Vakantietoeslag
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Als sales consultant IT haal je veel energie uit commerciële gesprekken en het adviseren van klanten over uiteenlopende personeelsvraagstukken. Van hoe een organisatie zijn medewerkers betrokken houdt, tot advies over de invulling van vacatures en sollicitatieprocedures. Je benadert nieuwe klanten en zit aan tafel als expert en adviseur. Jouw doel? De mooiste opdrachten binnenhalen voor onze Yacht IT professionals. Dat is waar je voor gaat als sales consultant bij Yacht. Klinkt goed, toch? jouw focus? 

Dat is het benaderen van nieuwe klanten en het verder uitbouwen van relaties. Voor jou bestaat er geen grotere kick dan het binnenhalen van aansprekende nieuwe klanten en opdrachten. Om je netwerk op te bouwen, doe je koude acquisitie maar ben je bijvoorbeeld ook te vinden op netwerkbijeenkomsten.

Samen met de recruitment consultant vormen je een hecht team. Jullie werken kandidaat gedreven. Voor iedere kandidaat die zij vinden, vind jij de juiste baan.

De profielen waarin jullie bemiddelen variëren van software developers, data analisten, functioneel beheerders, informatie analisten tot ICT architecten.

Doordat IT professionals binnen allerlei organisaties werken, heb je ook een gevarieerd klantenpakket voornamelijk binnen het onderwijs, zorg en semi overheid. De teamleiders en managers zijn jouw gesprekspartner. Binnen IT ben of word jij dé specialist. En zo zien klanten jou ook. Heb je deze kennis nog niet? Je collega’s wel, zij leiden je graag op. 


de toegevoegde waarde van ons netwerk

Binnen IT ben jij dé expert en dit laat je merken in jouw gesprekken. Door jouw kennis maar ook jouw organisatiesensitiviteit en verbindend vermogen ben je een vakvolwassen gesprekspartner voor klant en kandidaat. Je bent continu op de hoogte van ontwikkelingen in de arbeidsmarkt. Met de klant bouw je een sterke relatie op en hierdoor weet je goed wat er speelt en denkt zo op strategisch niveau mee, waardoor jij echt meerwaarde laat zien.


arbeidsvoorwaarden

Als nummer één hr dienstverlener in Nederland bieden we jou een ideale werkomgeving aan waarin jij samen met betrokken en gemotiveerde collega’s dagelijks aan de slag gaat. Er zijn volop carrièremogelijkheden voor persoonlijke groei en diverse functies binnen heel Randstad Groep Nederland. Ook is de stap naar een internationale carrière snel gemaakt. Als koploper in de wereld van werk stel je voor een groot deel je eigen arbeidsvoorwaardenpakket samen binnen een ruim Benefit-budget. Kort samengevat:

 • een marktconform maandsalaris afgestemd op opleiding en ervaring, tussen € 2.500 en € 4.000 bruto per maand op fulltime basis

 • volop opleidingsmogelijkheden en ontwikkelkansen binnen Randstad Groep Nederland

 • 25 vakantiedagen en 8,5 % vakantietoeslag

 • leaseauto, eerst uit het wagenpark maar daarna naar keuze, telefoon abonnement (voice- en data wereldwijd) ook voor privé gebruik met eens per twee jaar een bijdrage van € 225,- om een smartphone aan te schaffen, laptop

 • een ruim Benefit-budget waar je zelf kan kiezen tussen vrije tijd, geld of overige doelen zoals de aanschaf mobiele telefoon, fiets of sparen voor een sabbatical.

 • een interessante bonusregeling waar jezelf invloed op hebt.

het team

Jouw werkgebied is regio Noord-Oost Nederland. Deze regio loopt van Groningen tot Nijmegen. Om deze regio te bedienen, werk je vanaf de YACHT kantoren in Groningen en Zwolle. Maar, je bent natuurlijk ook veel op pad en in gesprek met klanten. Je werkt direct samen met Youssef, Marco, Sophie en Marten. Onder leiding van Arjan, commercieel manager. Allemaal hebben ze veel ervaring, zij kunnen je heel goed op weg helpen in jouw rol als sales consultant! 

over jou als persoon

Je beschikt over hbo werk- en denkniveau. Enkele zaken die relevant zijn om de rol van sales consultant met succes te kunnen vervullen:

 • je bent een professionele gesprekspartner met een sterke persoonlijkheid, een flinke dosis mensenkennis en een ondernemende instelling;

 • je neemt al wat werkervaring mee vanuit de uitzend- of detacheringsbranche of als accountmanager op IT vlak;

 • je maakt verbinding. Zowel op persoonlijk als op professioneel en vakinhoudelijk niveau kun je schakelen met opdrachtgever en je professionals;

 • je hebt ervaring in sales. Je wordt heel blij van het bouwen van klantrelaties en behalen van commerciële successen;

 • vanzelfsprekend heb je interesse in het vakgebied IT en vind je het heel leuk je verder te verdiepen in dit vakgebied. Dit doe je vanuit nieuwsgierigheid.

word jij onze nieuwe sales consultant IT? 

Dan leren we jou graag kennen! Solliciteer dan gelijk. Toch nog vragen? Neem contact op met Albert-Jan van Olst, Talent Acquisition Specialist, via 06-22020441 (ook via whatsapp).

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 2.500 - € 4.000 p/m
Bedrijfsomschrijving Maak kennis met Yacht

Yacht Group Nederland, waar dochtermaatschappijen BMC en Yacht onder vallen, is onderdeel van Randstad Groep Nederland.

Yacht is dé verbindende kracht tussen professionals en organisaties die het verschil willen maken. Dit doen wij vanuit onze overtuiging dat werk dat ertoe doet mensen gelukkig maakt. Ons doel is optimaal resultaat: professionals uitdagend werk bieden waarmee zij de organisaties van onze opdrachtgevers blijvend verbeteren.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures IT Sales Consultant in Zwolle Bekijk alle soortgelijke vacatures