Junior uitvoerder civiel - Zwolle

Zwolle

Building Heroes
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Be a hero

Als Junior Uitvoerder Civiel werk je onder begeleiding van een ervaren uitvoerder, maar ben je wel de eindverantwoordelijke voor zowel de planning als de kwaliteit. Binnen de rol van Junior Uitvoerder ben je continu bezig met het coördineren van het werk van onderaannemers of derden. Als Junior Uitvoerder zorg je ervoor dat de werkadministratie op orde is, houd je toezicht op het veilig werken en ben je verantwoordelijk voor het verdelen van het werk. Ook bewaak je als Junior Uitvoerder Civiel de ingehuurde en bestede manuren. Uniek in deze rol is het feit dat je te allen tijde, ook het meer- en minderwerk bijhoudt en controleert. Binnen deze functie krijg je te maken met uitdagende projecten zoals funderingen, bruggen en viaducten.


Benefits

Als Junior Uitvoerder Civiel krijg jij

  • Een mooi startsalaris tussen de €2600 en €3200;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden aansluitend bij het Bouw CAO en ruim 43 vakantiedagen;
  • Een leaseauto;
  • Veel doorgroeimogelijkheden in de richting van uitvoerder, projectleider, projectcoördinator of procescoördinator;
  • Alle ruimte om je op persoonlijk gebied verder te ontwikkelen.
Blauwdruk bedrijf

Als Junior Uitvoerder Civiel leg je verantwoording af aan de begeleidend Uitvoerder. Onze opdrachtgever is een degelijk bedrijf dat oog heeft voor de mens, maar ook voor ontwikkeling. Deze organisatie werkt regionaal en heeft een open cultuur. Met projecten verspreidt over heel Nederland heb je geen duidelijke standplaats, maar zul je voornamelijk aanwezig zijn op projectlocaties. Door de groei die deze organisatie doormaakt op het gebied van werkpakket en projecten, is het team van Uitvoerders opzoek naar versterking. 


Bouwstenen voor succes

Als Junior Uitvoerder Civiel verwachten wij

  • Tenminste hbo werk- en denkniveau met een afgeronde opleiding in de richting van civiele techniek;
  • Aantoonbare werkervaring (0-3) in een soortgelijke functie;
  • Ambitie om verder te ontwikkelen in het uitvoerdersvak;
  • Sterke communicatieve vaardigheden en assertiviteit.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 2.600 - € 3.200 p/m
Bedrijfsomschrijving Thuishonk voor de helden in bouw en infra

BUILDING HEROES is een stimulerend platform voor oprecht betrokken professionals met een sterke intrinsieke drive om zich ontwikkelen, en te willen werken met de beste mensen op de mooiste projecten. Binnen Building Heroes combineren wij onze expertise op het gebied van bemiddeling, werving en selectie, detachering, coaching, management skills, leadership development en executive search. Waardoor we dé katalysator kunnen zijn voor passies en prestaties, voor ontwikkeling, innovatie en plezier.

Dus als je een nieuwe baan zoekt in de bouw, vastgoed of infra, tijdelijk werk of juist een vast dienstverband, dan zijn wij de portal naar bijzonder leuke vacatures in de regio Noordwest Nederland, Zuidwest Nederland en Midden Nederland. En als je op zoek bent naar de beste specialisten, managers of directeuren op organisatie- of projectniveau van het moment in bouw en infra, dan heeft Building Heroes het elite corps bij uitstek voor het vinden van het juiste talent.

Omdat we als Building Heroes écht willen bijdragen aan de uitdagingen die bouwtalent ondervindt.

Voor jonge helden in bouw, infra en vastgoed is het een extra spannende tijd. Je weet immers nog niet hoe het is om te werken en wellicht lijkt jouw toekomstperspectief ineens onzeker.

De sector zal zich echter in een rap tempo blijven ontwikkelen. Bouwondernemingen have to keep up – dus investeren in talent is en blijft super belangrijk. Dat beseffen wij en onze klantpartners ons als geen ander. Dus roepen we de Construction Class of 2020 in het leven.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Uitvoerder in Zwolle