Uitvoerder wegen - Zwolle

Zwolle

Building Heroes
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Be a hero

Als Uitvoerder Wegen ben je eindverantwoordelijk voor planning en kwaliteit van projecten. Binnen de rol van Uitvoerder Wegen bewaak je de overall planning en houd je het werk dat gedaan moet worden door onderaannemers goed in de gaten. Als Uitvoerder Wegen zorg je ervoor dat de werkadministratie op orde is. Daarbij hoort ook het bijhouden van tijdschema's, het toezicht op veilig werken en het verdelen van werk. Verder heb je als Uitvoerder Wegen ook de taak om technische oplossingen te bedenken en bepaal je de bouwplaats inrichting. Binnen deze functie heb je nauw contact met de opdrachtgever en voer je regelmatig kwaliteitscontroles uit. Als Uitvoerder Wegen ben je eindverantwoordelijk voor je eigen projecten qua oplevering, kwaliteit en budget. Deze projecten zijn voornamelijk gemeentelijke en provinciale projecten, zowel nieuwbouw als reconstructies.


Benefits

Als Uitvoerder Wegen krijg jij

  • Mooi salaris dat kan oplopen tot €5500 per maand;
  • Ruim aantal vakantiedagen (43) en fijne secundaire arbeidsvoorwaarden als een leaseauto;
  • Doorgroeimogelijkheden in de richting van projectleider, bedrijfsleider of regiodirecteur;
  • Uitdagende functie bij een dynamische organisatie;
  • Fijn team met hardwerkende, maar gezellige collega's.
Blauwdruk bedrijf

Je komt te werken bij een familiebedrijf dat zich al een aantal jaren vol energie en liefde inzet op bijzonder bouw- en infraprojecten. Als Uitvoerder Wegen kom je terecht in een hecht team, waarin je verantwoording aflegt aan de projectleider. Deze organisatie kenmerkt zich als een organisatie dat continuïteit bevat en goed geworteld zit in de regio. Onze opdrachtgever heeft een open cultuur waar vooral veel ruimte is voor groei en ontwikkeling doormiddel van opleidingen en veel andere ontwikkelingsmogelijkheden. Jouw werkzaamheden als Uitvoerder Wegen worden voornamelijk uitgevoerd op de projectlocatie, waar je met een team van specialisten elke dag weer staat te knallen. 


Bouwstenen voor succes

Als Uitvoerder Wegen verwachten wij

  • Tenminste hbo werk- en denkniveau met een afgeronde opleiding in de richting van civiele techniek;
  • Voldoende werkervaring in een soortgelijke functie of met soortgelijke projecten;
  • Een zelfstandige professional dat stressbestendig is en pragmatisch te werk gaat;
  • Relevante kennis van RAW en UAV-GC.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Thuishonk voor de helden in bouw en infra

BUILDING HEROES is een stimulerend platform voor oprecht betrokken professionals met een sterke intrinsieke drive om zich ontwikkelen, en te willen werken met de beste mensen op de mooiste projecten. Binnen Building Heroes combineren wij onze expertise op het gebied van bemiddeling, werving en selectie, detachering, coaching, management skills, leadership development en executive search. Waardoor we dé katalysator kunnen zijn voor passies en prestaties, voor ontwikkeling, innovatie en plezier.

Dus als je een nieuwe baan zoekt in de bouw, vastgoed of infra, tijdelijk werk of juist een vast dienstverband, dan zijn wij de portal naar bijzonder leuke vacatures in de regio Noordwest Nederland, Zuidwest Nederland en Midden Nederland. En als je op zoek bent naar de beste specialisten, managers of directeuren op organisatie- of projectniveau van het moment in bouw en infra, dan heeft Building Heroes het elite corps bij uitstek voor het vinden van het juiste talent.

Omdat we als Building Heroes écht willen bijdragen aan de uitdagingen die bouwtalent ondervindt.

Voor jonge helden in bouw, infra en vastgoed is het een extra spannende tijd. Je weet immers nog niet hoe het is om te werken en wellicht lijkt jouw toekomstperspectief ineens onzeker.

De sector zal zich echter in een rap tempo blijven ontwikkelen. Bouwondernemingen have to keep up – dus investeren in talent is en blijft super belangrijk. Dat beseffen wij en onze klantpartners ons als geen ander. Dus roepen we de Construction Class of 2020 in het leven.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Uitvoerder in Zwolle