Recruitment consultant IT - Zwolle

Zwolle

Yacht Nederland
 • Yacht Nederland66 vacatures
 • HBO of hoger
 • Junior/Medior/Senior niveau
 • Detachering / Vast contract
 • Fulltime
 • Auto v/d zaak, Bonusregeling, Telefoon v/d zaak, Vakantietoeslag
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Als recruitment consultant ben je een echte verbinder en netwerker. Natuurlijk match je kandidaten aan vacatures maar je focus ligt voornamelijk op het bouwen van een waardevol en sterk netwerk van IT’ers. Proactieve werving en selectie dus! Hierdoor ben je écht in gesprek met jouw professionals.


continue op zoek naar nieuwe professionals

Jij bouwt als recruitment consultant een netwerk van kandidaten en interim professionals. Dit doe je o.a. door te sourcen en kandidaten actief te benaderen om ze vervolgens te binden aan het netwerk van Yacht. Het mooiste aan jouw functie is dat je echt iets kunt betekenen voor de professionals, namelijk een volgende stap in hun carrière. Je werft en selecteert kandidaten in de IT, zoals software developers, data analisten, functioneel beheerders en informatie analisten. Dit betekent niet dat je zelf een IT’er hoeft te zijn om deze functie leuk te vinden! Dankzij jouw oprechte interesse in de kandidaat weet jij als geen ander de connectie te maken en met de hulp van je collega’s zul je het vakgebied snel gaan begrijpen. 

Dit is niet altijd een makkelijke taak, want aan talent wordt van alle kanten getrokken. Jij zorgt voor een goede naamsbekendheid van Yacht en enthousiasmeert de juiste mensen voor onze organisatie! Hierbij kijk je constant naar de beste en meest efficiënte manier om te werken. Hoe vind je de juiste mensen en wat vinden zij belangrijk in een nieuwe baan? Daarnaast leidt of neem je deel aan verschillende projecten (bijvoorbeeld op het gebied van recruitment, organiseer je bijeenkomsten en/of word je voorzitter van een van de kennisgroepen. Deze functie is erg veelzijdig en dynamisch!
 


jouw team

Jouw werkgebied is regio Noord-Oost Nederland. Deze regio loopt van Groningen tot Nijmegen. Om deze regio te bedienen, werk je vanaf de YACHT kantoren in Groningen en Zwolle. Maar, je bent natuurlijk ook veel op pad en in gesprek met klanten. Je werkt direct samen met Youssef, Marco, Sophie en Marten. Onder leiding van Arjan, commercieel manager. Allemaal hebben ze veel ervaring, zij kunnen je heel goed op weg helpen in jouw rol als recruitment consultant! 
 


waarom Yacht

Als nummer één hr dienstverlener in Nederland bieden we jou een ideale werkomgeving aan waarin jij samen met betrokken en gemotiveerde collega’s dagelijks aan de slag gaat. Er zijn volop carrièremogelijkheden voor persoonlijke groei en een grote diversiteit aan functies binnen heel Randstad Groep Nederland. Dit mag je verder verwachten:

 • een bruto maandinkomen tussen €2.750.- en €4.600,- (inclusief 8,5% vakantiegeld en 3,8% benefit budget) afhankelijk van werkervaring;​
 • volop opleidingsmogelijkheden en ontwikkelkansen binnen Randstad Groep Nederland;
 • 25 vakantiedagen en 8,5 % vakantietoeslag;
 • leaseauto, telefoon abonnement (voice- en data wereldwijd) ook voor privé gebruik met eens per twee jaar een bijdrage van € 225,- om een smartphone aan te schaffen, laptop;
 • een ruim Benefit-budget waar je zelf kan kiezen tussen vrije tijd, geld of overige doelen zoals de aanschaf mobiele telefoon, fiets of sparen voor een sabbatical;
 • een interessante bonusregeling waar jezelf invloed op hebt.
Wie ben jij?

Een aantal zaken die belangrijk zijn om de rol van recruitment consultant met succes te kunnen vervullen:

 • je beschikt over een afgeronde hbo opleiding;
 • je bent een professionele gesprekspartner met een sterke persoonlijkheid, een flinke dosis mensenkennis en een ondernemende instelling;
 • het liefst neem je in al wat werkervaring mee vanuit de uitzend- of detacheringsbranche;
 • het is niet noodzakelijk dat je al kennis hebt van het vakgebied. Maar een gezonde interesse en nieuwsgierigheid om dit te leren is wel heel belangrijk; 
 • je maakt verbinding. Zowel op persoonlijk als op professioneel en vakinhoudelijk niveau kun je schakelen met opdrachtgever en je professionals.
word jij onze nieuwe recruitment consultant? 

Is jouw interesse gewekt? Dan leren we jou graag kennen! Maak je interesse kenbaar door te solliciteren en je hoort binnenkort van ons. Toch nog vragen naar aanleiding van de vacature? Neem contact op met Albert-Jan van Olst, Talent Acquisition Specialist, via 06-22020441 (ook via whatsapp)

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 2.750 - € 4.600 p/m
Bedrijfsomschrijving Maak kennis met Yacht

Yacht Group Nederland, waar dochtermaatschappijen BMC en Yacht onder vallen, is onderdeel van Randstad Groep Nederland.

Yacht is dé verbindende kracht tussen professionals en organisaties die het verschil willen maken. Dit doen wij vanuit onze overtuiging dat werk dat ertoe doet mensen gelukkig maakt. Ons doel is optimaal resultaat: professionals uitdagend werk bieden waarmee zij de organisaties van onze opdrachtgevers blijvend verbeteren.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Consultant Werving en Selectie in Zwolle Bekijk alle soortgelijke vacatures