Assemblagemedewerker (M/V) - Zwolle

Zwolle

Werkis / verder met werk
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Als assemblagemedewerker houd jij je bezig met het assembleren van klimmateriaal. Met behulp van gereedschap monteer jij diverse onderdelen aan elkaar. Samen met een team van collega’s werk jij aan ladders, trappen en steigers. Dagelijks wissel jij van product, waardoor geen dag hetzelfde is! Aangezien jij veiligheidsproducten maakt, is het van belang dat jij oog voor detail hebt en secuur kan werken.

Jij werkt fulltime van maandag tot en met vrijdag. Afhankelijk van de drukte werk jij in dagdiensten, twee of drie ploegen. Het is dus belangrijk dat je flexibel bent.


Gevraagd wordt
  • Technisch inzicht;
  • Jij bent bereid om in ploegen te werken;
  • De Nederlandse taal beheers jij in woord en geschrift.
Geboden wordt
  • Bruto uurloon van €13,84 excl. ploegentoeslag en ADV;
  • Reiskosten vanaf 10 km;
  • Een fulltime baan voor de lange termijn met kans op overname;
  • Leuke team uitjes, zoals een zomer BBQ.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 13,84 p/u
Bedrijfsomschrijving Verder met werk is onze missie. Onze core business is het verbinden van opdrachtgevers en kandidaten. We vinden de beste kandidaten voor onze opdrachtgevers en de mooiste banen voor onze kandidaten. Daarnaast bieden we ook de diensten loopbaancoaching, casemanagement en Inhouse Service aan.

Ontwikkeling en groei
Wij geloven dat werk je verder brengt in je ontwikkeling. Ontwikkelingsgericht, ambitieus en betrokkenheid kenmerken onze collega's. We gaan nog een stap verder in het stimuleren van de ontwikkeling van onze medewerkers door middel van Werkis / build your dream en de Werkis Academy. In het licht van onze doelstelling ‘het ontwikkelen van mensen' vinden we het logisch om de ondernemersgeest te stimuleren. We denken verder dan de carrière binnen Werkis.

Werkis kiest bewust voor jouw toekomst, welke keuze maak jij?

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Assemblage Medewerker in Zwolle Bekijk alle soortgelijke vacatures