Wat
30 km afstand
Datum
Uren
Salaris
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Bedrijfstype
Zoek vacatures
3 dagen geleden geplaatst • 1x bekeken

Data Engineer | Zwolle Zwolle • Enexis

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Enexis

Enexis
 • Gecontroleerde werkgever
 • Directe werkgever

Vacaturedetails

 • € 3.009 - € 4.863 p/m
 • 40 uur
 • HBO of hoger
 • Vast contract
 • Junior/Medior/Senior
 • 13e maand
 • Pensioenregeling
 • Reiskostenvergoeding
 • Nederlands (taal)

Vacatureomschrijving

Als Data Engineer bij Fudura draag je bij aan de energietransitie. Fudura is volop aan het ontwikkelen om hun klanten zo goed mogelijk te helpen met verduurzamen. Data is hierbij essentieel. Zo zijn er op dagen 60.000.000 reads vanuit elektriciteits- en gasmeters. Deze goudmijn aan data wordt gecombineerd met andere klant- en assetdata en publieke data om nieuwe proposities te ondersteunen en klanten aan het juiste product te helpen. 

Hoe ziet je werk er dan uit?
Als Data Engineer ben jij de vaste kern van het Data Platform Team. Dit team bevat in ieder geval 1 Data Engineer en 2 Data Scientists, met daarbij nog een flexibele externe schil van een additionele Data Engineer en 2 Data Scientists. Het is jouw rol in het team om de lead binnen data engineering op je te nemen. 

Je houdt je bezig met het DevOps ontwikkelen of verbeteren van het Lakehouse platform. Dit is een state-of-the-art platform wat bestaat uit een datalake, met de functionaliteiten van een datawarehouse in één! Je werkzaamheden hebben betrekking op het ontwikkelen en onderhouden van het gehele cloud data platform, waarbij je pipelines structureert en code schrijft om ETL processen uit te voeren. Dit geeft je de mogelijkheid om je op veel gebieden te ontwikkelen, van cloud platform engineering tot data engineering, tot data enterprise architectuur. Je hebt als lead ook de vrijheid om nieuwe innovatieve oplossingen te bedenken en te implementeren. Zo komen er in de toekomst mooie nieuwe kansen aan op data engineering gebied, zoals MLOps.

Je werkt dicht tegen de business aan en probeert de business processen ook te snappen, zodat de bijhorende ETL processen hierop aansluiten. Naast je werk voor de business, heb je ook de taak om de Data Scientists te voorzien van bruikbare data. Dit geeft je een mooie balans tussen business intelligence & innovatie. Functie-eisen

Jij hebt minimaal een relevante, afgeronde hbo-opleiding en 3 jaar of meer werkervaring in soortgelijke functie. Je hebt ervaring met Python, Microsoft Azure, Data modellering, Databases/API's, filesystems en andere bronnen. Ervaring met/kennis van Spark is een pré. Tot slot ben je bekend met het Agile en Scrum werken. 

Je houdt van werken met data en bent in staat een functionele vraag te vertalen naar een technische oplossing. Je bent leergierig en zoekt daarmee steeds naar manieren het platform te vernieuwen. Je bezit een goede dosis verantwoordelijkheidsgevoel en bent resultaatgericht. Om de business goed te begrijpen ga je er pro-actief op uit en ben je communicatief vaardig. 


Aanbod

De energie die jij geeft, krijg je bij ons ook terug. Daarom kun je bij Fudura rekenen op:

 • Je primair salaris is ingeschaald (afhankelijk van je ervaring in schaal 14 of 15) tussen € 3.009,- en € 4.863,- bruto per maand, op basis van een 40-urige werkweek. Naast je primair salaris ontvang je een set van secundaire arbeidsvoorwaarden van 28,7%. Hier zit o.a. je vakantiegeld, ADV en 13e maand in. Dit budget is flexibel in te zetten voor bijvoorbeeld het bijkopen van extra verlof of een extra maandelijkse uitbetaling. Hiermee kom je op een salaris tussen de € 3.872,- en maximaal € 6.259,- bruto per maand, op basis van een 40-urige werkweek.
 • 24,5 vakantiedagen en 8% vakantiegeld.
 • Een goede pensioenregeling en collectieve verzekeringen.
 • Een reiskostenvergoeding en een eersteklas OV-kaart, inclusief gebruik van een OV-fiets. 
 • Een laptop en telefoon die je ook privé kunt gebruiken.
 • Een prettige werk-privébalans. De standplaats voor de functie in Zwolle. Het team werkt om en nabij 2 dagen vanuit het kantoor in Zwolle en de overige dagen vanuit huis. 
 • Een vitaliteitsbudget van € 500,- per jaar dat je bijvoorbeeld kunt uitgeven aan een sportabonnement.
 • Verschillende doorgroei- en doorleermogelijkheden in de vorm van opleidingen, cursussen en workshops. 
   

Selectieprocedure
Je sollicitatie start met je cv en motivatie. Als we aansluiting zien, gaan we graag het gesprek met je aan.  Daarna volgt een tweede gesprek, waarna we je natuurlijk een goed arbeidsvoorwaardelijk voorstel doen.

Screeningsbeleid
Ons screeningsbeleid houdt, afhankelijk van de functie, in: het nagaan van referenties, het toetsen van de authenticiteit van cv, identiteitspapieren en diploma's en het opvragen van een verklaring omtrent gedrag (VOG). 
 
Meer informatie?
Krijg jij energie van deze baan? Klik dan op de Solliciteer-button. Heb je nog vragen? Neem dan even contact op met onze recruiter Cynthia Storm via cynthia.via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of bel via 06-52643419. 

Bedrijfsomschrijving

Slimmer omgaan met energieBij Fudura werken we dagelijks aan slimme oplossingen voor onze 25.000 zakelijke klanten, zodat wij hen kunnen helpen met het verduurzamen van hun energieprestaties. Gedrevenheid, oplossingsgericht en veiligheid zit in onze genen. Daarom zoeken we mensen die meters maken. Letterlijk én figuurlijk: als deskundig vakspecialist die veiligheid hoog in het vaandel heeft staan, maar ook omdat we samen rendabele oplossingen realiseren die eerlijke energie vanzelfsprekend maken voor iedereen. Bij Fudura werk je in een organisatie die je stimuleert het beste uit jezelf te halen.  Afdelingsinformatie De afdeling IT is de ondersteunende afdeling voor de hele organisatie met verschillende scrum teams voor verschillende producten en systemen. Het Data Platform Team is één van deze scrum teams en richt zich op het samenbrengen van en het geven van inzichten in data. 
Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Wil je uitleggen wat er aan de hand is met deze vacature? (optioneel)
VersturenTerug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in