+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Junior Werkvoorbereider Metaalbewerking Zwolle

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Tosec

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Ben jij een echte techneut? En voel je je aangetrokken tot commercieel werken in een uitdagende productieomgeving? Doe dan als junior werkvoorbereider metaalbewerking ervaring op met zeer veelzijdige klanten en opdrachten. En ontdek je doorgroeimogelijkheden binnen Tosec.

Met deze vacature heten wij jou welkom in onze wereld van staal.


Dit ga je doen

Wil jij de meest unieke en veelzijdige producten laten produceren uit staal? Dan is junior werkvoorbereider plaatbewerking bij Tosec in Zwolle de rol voor jou. Als schakel tussen techniek en verkoop volg je eerst een gedegen inwerktraject. Dat begint met 2 maanden meelopen in de productie. Zo leer je al onze machines en je collega’s op de werkvloer goed kennen. Vervolgens doe je een paar maanden op kantoor ervaring op met onze software. Dit alles onder begeleiding van een collega werkvoorbereider. Ondertussen maak je je eerste offertes en werk je orders uit voor productie. Zo ben je mogelijk al je eerste klanten zelfstandig van dienst geweest en leer je de weg in inkoopland. Samengevat bestaan je werkzaamheden daarna uit:

  • offertes maken voor uiteenlopende opdrachtgevers.
  • uitwerken van offertes en omzetten in orders.
  • orders uitwerken en inplannen.
  • contact onderhouden met klanten, productie en leveranciers.


Gevraagd

De afdeling Werkvoorbereiding bestaat uit 15 gedreven collega’s. Hiërarchische verhoudingen? Daar zijn we niet zo van. Diplomaatjescultuur? Zul je hier niet aantreffen. Wel leuke, sociale mensen bij wie je je snel thuis voelt en die je helpen als je er even niet meer uitkomt. Teamuitjes en een actieve personeelsvereniging horen daar ook bij. Goed voor de teamgeest. Goed voor jezelf.



Aanbod

Jouw ijzersterke punten

Liefhebber van techniek. Dat ben je in de eerste plaats. Dat blijkt uit je opleiding, je interesses, misschien ook al uit je eerdere werkervaring. Commerciële aanleg verwachten we niet direct van je. Maar wel de bereidheid je hierin te ontwikkelen. Verder is het heel belangrijk dat je plezier beleeft aan het contact met anderen. Met je collega’s, klanten en leveranciers. Een beetje stress? Daar ben je niet bang voor. Daarnaast heb je:

  • een (bijna) afgerond technische MBO of HBO opleiding. Bijvoorbeeld Werktuigbouwkunde of Commercieel Technicus Engineering.
  • mogelijk al ervaring in de maakindustrie.

Voor deze vacature vinden we het wel belangrijk dat je Nederlands spreekt en begrijpt. Het hoeft echter niet je moedertaal te zijn.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in