+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Senior Werkvoorbereider Metaalbewerking Zwolle

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Tosec

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Je ruime technische ervaring inzetten bij een van de belangrijkste spelers in de maakindustrie? Het proces van offerte tot product tot in de puntjes uitvoeren? Jij signaleert als senior werkvoorbereider plaatbewerking nieuwe kansen en geeft de aanzet tot product- of productieverbeteringen. Heb je naar aanleiding van onderstaande vacature vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Welkom in onze wereld van staal.


Dit ga je doen

Wil jij de meest unieke en veelzijdige producten laten produceren uit staal? Dan ben jij de nieuwe senior werkvoorbereider plaatbewerking bij Tosec in Zwolle. Vanuit je kennis van en ervaring met techniek gaat geen order jou boven de pet. We verwachten dan ook meer van je dan alleen het proces van offerte tot product tot in de puntjes uit te voeren. En jij wílt meer. Kansen in de markt signaleren en de collega’s van sales wijzen op potentiële nieuwe klanten, bijvoorbeeld. Bestaande klanten adviseren hun voorraden beter te beheersen.

Of het management van Tosec overtuigen over te stappen op een innovatieve productiemethode. Want dat onze sector constant in ontwikkeling is, daarvan ben jij net zo overtuigd als wij. Die ontwikkelingen volg je ook op de voet.

Samengevat:

  • stel je offertes op, plan je orders in, zie je toe op een correcte uitvoering daarvan.
  • verzorg je de inkoop van materialen of besteed je bewerkingen uit.
  • onderhoud je de contacten met klanten, leveranciers en productie.
  • help je mee Tosec nog belangrijker te maken in de maakindustrie.


Gevraagd

De afdeling Werkvoorbereiding bestaat uit 15 collega’s. Elk met een eigen klantenkring en eigen verantwoordelijkheden. Sommigen nog aan het begin van hun carrière. Anderen (zeer) ervaren, net als jij.
Wat hen bindt, de wens om zoveel mogelijk voor hun klanten en voor Tosec te betekenen en ook zichzelf nog verder te ontwikkelen. Daarnaast houden we hier allemaal van de gezelligheid die past bij een familiebedrijf.



Aanbod

Jouw ijzersterke punten

Een groot technisch inzicht. Overzicht en organisatievermogen. En een even commerciële als sociale instelling. Je kan dan ook met mensen van allerlei niveaus door een deur. Dat is fijn voor je klanten en ook plezierig voor de medewerkers op de werkvloer. Bovendien ben je stressbestendig en voel je voortdurend de uitdaging je werk beter te doen. Of je collega’s beter te laten werken.

Daarnaast heb je:

  • een mbo-4-diploma Werktuigbouwkunde of vergelijkbaar.
  • 5 à 10 jaar werkervaring in een technische functie, het liefst in de maakindustrie: bijvoorbeeld als medior werkvoorbereider bij een met Tosec vergelijkbaar bedrijf of als senior in een wat kleinere organisatie.
  • ruime ervaring met AutoCAD, Solidworks en ERP.
  • oog (en oor) voor de ontwikkelingen in de plaatbewerking

Voor deze vacature vinden we het wel belangrijk dat je Nederlands spreekt en begrijpt. Het hoeft echter niet je moedertaal te zijn.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in