30 km afstand
Datum
Uren
Salaris
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Zwolle.
7 dagen geleden geplaatst • 2x bekeken

Teamtekenaar (medewerker engineering) Zwolle Zwolle • Enexis

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Enexis

Enexis
 • Gecontroleerde werkgever
 • Directe werkgever

Vacaturedetails

 • € 2.335 - € 3.336 p/m
 • 40 uur
 • MBO of hoger
 • Vast contract
 • Junior/Medior/Senior
 • 13e maand
 • Pensioenregeling
 • Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Wat ga je doen?

De focus van het werk als teamtekenaar komt steeds meer te liggen op datakwaliteit. Je bent het laatste menselijke vangnet voor foutieve data. Daarom is het belangrijk dat je door je goede communicatieve vaardigheden in staat bent om de juiste informatie te krijgen van je collega's.

Als teamtekenaar ben je onderdeel van de keten en draag jij zorg voor de verwerking van kabel- en leidinggegevens in het bedrijfssysteem GEN (GIS Enexis Netwerkregistratie). Je werkzaamheden verricht je aan het elektriciteitsnetwerk en aan het gasnetwerk. Dit doe je aan de hand van opgeleverde projectrevisies. Je organiseert en prioriteert je eigen werk met behulp van het projectenvolgsysteem FLUX. Verder zorg je voor de registratie en controle van de bovengrondse bedrijfsmiddelen en ben je als kennisdrager ook aanspreekpunt voor je directe collega's binnen de vestiging. Je signaleert verbeterpunten en draagt deze aan als verbetervoorstellen om de datakwaliteiten in de systemen of het verloop van processen te verhogen. Doordat je allround bent zullen je dagelijkse werkzaamheden afwisselend zijn en is er voldoende ruimte tot het nemen van initiatieven omtrent je eigen ontwikkeling.Functie-eisen

Dit ben jij

Je hebt MBO+ werk-denkniveau en minimaal een afgeronde mbo3-opleiding richting gas-, elektro- of energietechniek. Je hebt kennis van elektro- en/of gastechniek en kunt goed werken met ICT-systemen en Microsoft Office.

Zoals we al noemden, is het belangrijk dat je goede communicatieve vaardigheden hebt. Verder zoeken we iemand die kwaliteitsgericht werkt, organisatiesensitief is, graag samenwerkt en leert. Je bent een echte vakspecialist in het verwerken en beheren van data met als doel de datakwaliteit op het gewenste peil te houden. Tot slot ben je een proactieve gesprekspartner met lef voor onze interne klant (uitvoerders, engineers, etc.).Aanbod

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden

Ben je al enthousiast geworden? Als sociale werkgever bieden wij je naast een goede balans tussen werk en privé, veel vrijheid en ook nog eens een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket. Dit pakket kun je naar jouw eigen wensen inzetten. 
Je ontvangt een budget van 28,7% over je bruto jaarsalaris. Hierin zit o.a. je vakantiegeld, ADV en 13e maand. Dit budget is flexibel in te zetten voor bijvoorbeeld het bijkopen van extra verlof of een maandelijkse uitbetaling. 

 • Deze functie is ingedeeld in klasse 11, met een inschaling tussen € 2.335,- en € 3.336 bruto per maand, op basis van een 40-urige werkweek. 
 • Een reiskostenvergoeding en een 1e klas OV-kaart, inclusief gebruik van een OV-fiets;
 • Een goede pensioenregeling en collectieve verzekeringen;
 • Een laptop en telefoon.

Screeningsbeleid
Ons screeningsbeleid houdt, afhankelijk van de functie, in: het nagaan van referenties, het toetsen van de authenticiteit van cv, identiteitspapieren en diploma's en het opvragen van een verklaring omtrent gedrag (VOG). Het is vanwege veiligheidsrichtlijnen, noodzakelijk om vloeiend Nederlands te spreken, lezen en schrijven. 

Waar wacht je op?
Ben jij de persoon die wij zoeken? Solliciteer dan nu of neem dan contact op met Martijn Mohlmann via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. | 06-11593021Bedrijfsomschrijving

De afdelingJe komt te werken op de afdeling Engineering en Aanleg (E&A) binnen de vestiging Zwolle. Deze afdeling bestaat uit 3 E&A teams, 1 team Standaard Aansluitingen (SA) en 1 team Dataverwerking. Elk team bestaat uit ongeveer 20 collega's. Je collega's, met wie je samen aan de gestelde doelstellingen werkt, zijn: engineers, medewerkers engineering, teamtekenaars, administratieve ondersteuning en uitvoerders. Als Teamtekenaar werk je voornamelijk samen met de engineers, uitvoerders en medewerker engineers. De sfeer binnen onze organisatie is informeel, de lijntjes zijn kort en jouw veiligheid en ontwikkeling staat bij ons centraal. Er is altijd ruimte om te praten over je persoonlijke doelen en ambities!
Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in