Contact

De Groot Personeel in Techniek https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/725f316ba2d83d4fba1ce869982c9ce269f892f097ae6132.jpg
Speelhuislaan 173
4815CD Breda Noord-Brabant NL

0765439078
Score: 9.1
Stemmen: 2

De Groot Personeel in Techniek

Vacatures & Werken bij De Groot Personeel in Techniek

De Groot Personeel in Techniek

De Groot Personeel in Techniek is gevestigd in Breda en specialist in het uitzenden, detacheren en werving en selectie van (metaal)technisch personeel en het bemiddelen van ZZPers. Werkzoekenden en werkgevers, in alle marktsegmenten en op alle niveaus, vinden elkaar bij ons. Absolute meerwaarde is dat we rechtstreeks samenwerken met het technisch trainingscentrum van De Groot LPMW Lasinstituut in Breda. Dit biedt ons de mogelijkheid kandidaten te testen op hun competenties, professioneel bij te scholen en klaar te stomen voor een nieuwe functie.

De Groot Personeel in Techniek heeft ervoor gekozen de back office (inclusief juridisch werkgeverschap) uit te besteden aan Pay for People. Pay for People is ABU lid en NEN 4400 gecertificeerd.
Op het gebied van lassen bemiddelen wij in de disciplines Tig, Mig/Mag en BMBE. Dit kan zowel gecertificeerd als ongecertificeerd zijn. Tevens bemiddelen wij in constructiebankwerkers, ijzerwerkers, pijpfitters, montagemedewerkers en overige banen in de (metaal) techniek. Ook op midden- en hoogkader niveau (planners, werkvoorbereiders, projectleiders en QC engineers etc...) kunnen wij u bemiddelen bij het vinden van een passende baan.

De Groot Personeel in Techniek Vacatures > Geen openstaande Vacatures
Bekijk vacatures