user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Vrachtwagenchauffeur CE internationaal Tilburg

Vacature Tilburg

Randstad
  • Randstad Bedrijfsprofiel
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior niveau
  • Tijdelijk contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Voor een familiebedrijf in Tilburg zoeken wij chauffeurs voor het vervoeren van frisdranken naar distributiecentra in de Benelux, Duitsland en noord-Frankrijk. Je hebt een hoog verantwoordelijkheidsgevoel en bent op zoek naar een fulltime functie met toekomstperspectief. De loslocaties zijn voornamelijk retailers waarbij je voornamelijk op industrieterreinen bij distributiecentra zult lossen. Met de vrachten dient voorzichtig te worden gereden vanwege de schadegevoeligheid. Op retourbasis worden big bags met flessen meegenomen. Deze dienen zeer nauwkeurig geteld te worden. Je werkt met automatische laad-/losvloeren welke kostbare systemen zijn. Je werkt met een tautliner en/ of lamellenbaantrailer. Voor deze diensten wordt je ingezet op dagdiensten maar zo af en toe zal er ook in de nacht worden gereden. U moet bereid zijn te willen overnachten, chauffeurs die een hele week in de nacht willen werken zijn ook van harte welkom. Je bent bereid om te werken op zaterdag. Om in aanmerking te komen voor deze functie ben je in het bezit van het CE rijbewijs, code 95 en een digipas. Ervaring met het besturen van een trekker oplegger is een wens. Minder ervaren chauffeurs kunnen verder opgeleid worden en mogen ook reageren. De eerste periode werk je via Randstad Transport en bij goed functioneren ga je in dienst van de opdrachtgever.

2056251 Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Al meer dan 52 jaar speelt Randstad actief een toonaangevende rol in de arbeidsmarkt. Wij helpen mensen bij het vinden van een baan en geven hun carrières vorm. We staan bedrijven bij om hun doelstellingen te realiseren met de inzet van de beste mensen en de meest innovatieve maatwerkoplossingen.

Wij hebben een landelijk dekkend vestigingsnetwerk van waaruit onze medewerkers dagelijks in gesprek staan met onze klanten en kandidaten. Wij denken graag met u mee. Net zoals we dat doen met de duizenden mensen die dagelijks via Randstad aan de slag zijn en de organisaties die van onze diensten gebruikmaken.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Extra informatie Sollicitatieprocedure
Om te reageren op onze vacatures voer je eenmalig je gegevens in. Hierdoor maak je automatisch een account aan op Mijn Randstad. Vanuit Mijn Randstad reageer je voortaan snel en eenvoudig op vacatures, kun je je gegevens beheren, je sollicitaties of salaris bekijken en nog veel meer.

lees meer

Contactpersoon Randstad Nederland
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Vrachtwagenchauffeur CE internationaal Tilburg
Score: 7.2
Stemmen: 36

Vergelijkbare vacatures voor in regio Tilburg Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. Werkzoeken.nl
  2. Vacatures
  3. Tilburg