user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Logistiek: Orderpicker

Vacature Amsterdam

Randstad
  • Randstad Bedrijfsprofiel
  • LBO / VMBO of hoger
  • Senior niveau
  • Tijdelijk contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Voor een toonaangevende groothandel in Nederland ben ik op zoek naar Orderpickers. Deze functie is voor 7-16 uur per week, een goede functie om jezelf alvast te oriënteren op de arbeidsmarkt en ideaal om te combineren met je studie of andere bijbaan.

Wat ga je doen?
Als Orderpicker ben je werkzaak in het distributie centrum van de bezorg service van de desbetreffende groothandel in Amsterdam West-Poort. Jij bent verantwoordelijk voor het gereedmaken en bij elkaar zoeken van de orders van de klanten en zorgdragen dat de verzamelde orders op de juiste plek komen te staan voor aflevering aan de klant.

Wie ben jij?
- Flexibel inzetbaar
- Zaterdags beschikbaar en eventueel bereid doordeweeks te werken (zaterdag werken is verplicht, andere dagen optioneel)
- Geen probleem met het werken in koude ruimtes van ongeveer 4 graden en/of een diepvriesomgeving (-20C)
- Affiniteit met logistiek

Salaris bruto per uur, exclusief vakantiegeld
17 jaar: 4,45 bruto per uur
18 jaar: 5,51 bruto per uur
19 jaar: 6,45 bruto per uur
20 jaar: 7,50 bruto per uur
21 jaar: 8,53 bruto per uur
22 jaar: 10,04 bruto per uur
23 en ouder: 10,56 bruto per uur
Los van het bruto uursalaris is er in de diepvries een toeslag van 0,98 bruto per uur en in de koeling een toeslag van 0,40 ct per uur. Doordeweeks tussen 10:00-17:00 is er een ploegtoeslag van 25%.

Let op! Deze functie is ook fulltime (36 uur) mogelijk! Hier gelden andere toeslagen en is op zaterdag werken niet verplicht.

Zou jij werkervaring als magazijnmedewerker/logistiek medewerker willen op doen?
Solliciteer dan met cv en een korte motivatie! Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Al meer dan 52 jaar speelt Randstad actief een toonaangevende rol in de arbeidsmarkt. Wij helpen mensen bij het vinden van een baan en geven hun carrières vorm. We staan bedrijven bij om hun doelstellingen te realiseren met de inzet van de beste mensen en de meest innovatieve maatwerkoplossingen.

Wij hebben een landelijk dekkend vestigingsnetwerk van waaruit onze medewerkers dagelijks in gesprek staan met onze klanten en kandidaten. Wij denken graag met u mee. Net zoals we dat doen met de duizenden mensen die dagelijks via Randstad aan de slag zijn en de organisaties die van onze diensten gebruikmaken.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Aantal uur per week 40 uur p/w
16
Extra informatie Sollicitatieprocedure
Om te reageren op onze vacatures voer je eenmalig je gegevens in. Hierdoor maak je automatisch een account aan op Mijn Randstad. Vanuit Mijn Randstad reageer je voortaan snel en eenvoudig op vacatures, kun je je gegevens beheren, je sollicitaties of salaris bekijken en nog veel meer.

lees meer

Contactpersoon Randstad Nederland
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Logistiek: Orderpicker
Score: 8.4
Stemmen: 19

Vergelijkbare vacatures voor in regio Amsterdam Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. Werkzoeken.nl
  2. Vacatures
  3. Amsterdam