user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Productiemedewerker vast

Vacature Vriezenveen

Randstad
  • Randstad Bedrijfsprofiel
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior niveau
  • Tijdelijk contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Technicus.nl

Ben jij productiemedewerker?
200+ Werkgevers zoeken nu productiemedewerkers

Bekijk vacatures
Beschrijving vacature Ben jij op zoek naar productiewerk in Almelo, waarbij je doorgroeimogelijkheden hebt en de kans op een contract bij onze opdrachtgever? Lees verder en solliciteer!

Onze opdrachtgever is een kunststofproducent in Almelo. Ze maken allerlei producten, voor zowel de industrie als particulieren. Ze werken hierbij in 3-ploegen. Als productiemedewerker ben je veranwoordelijk voor een machine. Hierbij moet je ervoor zorgen dat de machine blijft lopen waardoor het productieproces optimaal verloopt.
Vanwege de groei van het bedrijf zijn er voor jou als productiemedewerker goede mogelijkheden voor de toekomst. Het is de bedoeling - wanneer het van beide kanten goede bevalt - dat je op contract komt bij de opdrachtgever!

Dit mag je verwachten:
- Zelfstandige functie met toekomstmogelijkheden;
- Een startsalaris van minimaal € 11,13 exclusief ploegentoeslag;
- Fijne sfeer binnen het bedrijf.

Dit wordt er van je verwacht:
- Ervaring in een productieomgeving (als productiemedewerker);
- Minimaal 1.80 meter lang (in verband met afstelling machines);
- Beschikbaar voor langere periode;
- Fysiek sterk;
- Bereidheid om in een drie-ploeg te werken.

Dus wil jij als productiemedewerker aan de slag in Almelo? En wil jij daarnaast een baan met toekomstmogelijkheden? Solliciteer dan direct! Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Al meer dan 52 jaar speelt Randstad actief een toonaangevende rol in de arbeidsmarkt. Wij helpen mensen bij het vinden van een baan en geven hun carrières vorm. We staan bedrijven bij om hun doelstellingen te realiseren met de inzet van de beste mensen en de meest innovatieve maatwerkoplossingen.

Wij hebben een landelijk dekkend vestigingsnetwerk van waaruit onze medewerkers dagelijks in gesprek staan met onze klanten en kandidaten. Wij denken graag met u mee. Net zoals we dat doen met de duizenden mensen die dagelijks via Randstad aan de slag zijn en de organisaties die van onze diensten gebruikmaken.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Extra informatie Sollicitatieprocedure
Om te reageren op onze vacatures voer je eenmalig je gegevens in. Hierdoor maak je automatisch een account aan op Mijn Randstad. Vanuit Mijn Randstad reageer je voortaan snel en eenvoudig op vacatures, kun je je gegevens beheren, je sollicitaties of salaris bekijken en nog veel meer.

lees meer

Contactpersoon Randstad Nederland
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Productiemedewerker vast
Score: 8.9
Stemmen: 32

Vergelijkbare vacatures voor in regio Vriezenveen Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. Werkzoeken.nl
  2. Vacatures
  3. Vriezenveen