user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Specialist Klantenservice Beleggingen ABN Amro

Vacature Breda

Randstad
  • Randstad Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Junior niveau
  • Tijdelijk contract
  • 36 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Wij zoeken voor de ABN Amro Effectencentrum collega’s die servicegerichtheid in hun bloed hebben en een sterke affiniteit hebben met beleggingen. Heb jij minimaal een HBO diploma afgerond en persoonlijke interesse in wat er gebeurd in de wereld van beleggingen?

Jij hoeft nog geen expert te zijn in beleggingen, maar moet wel de basis kennen; wat is bijvoorbeeld het verschil tussen een aandeel/obligatie. Jij bent vooral bereid om te leren binnen beleggingen en mee te denken en pakt nieuwe werkzaamheden razendsnel op.

Kwartaal 3 2018 (september) verhuist de afdeling richting Amsterdam. Het is belangrijk dat je bereid bent vanaf dat moment naar Amsterdam te gaan reizen voor je werk of hiernaar toe wil verhuizen. Deze functie biedt kans op een vast dienstverband.

Wie ben jij:

-Jij hebt een HBO diploma op zak

-Must: affiniteit met beleggingen

-Must: klantgericht en relevante ervaring in klantcontact

Jij pakt de kans om processen binnen beleggingen optimaal te kennen en te verbeteren. Daarnaast pak jij zelfstandig projecten op met jouw collega’s wanneer hier de kans voordoet.

Wat ga jij doen?

De afdeling waar jij komt te werken is de Client Support Center binnen ABN Amro Operations Secruties.

-Jij gaat tweedelijns vragen en klachten behandelen omtrent beleggingsproducten per telefoon en email

-80% van de vragen die je beantwoord zijn afkomstig van collega's (denk hierbij aan collega's op de klantenservice 1e lijn, Dagelijkse Bankzaken of collega's vanuit het kantorennet.

-20% van de contacten zijn met de klanten van ABN Amro.

“First time fix” is het doel. Jij gaat de klant snel en efficiënt helpen in zijn of haar vraagstuk.

Kwaliteit en het ontzorgen van de klant staat centraal in de functie van specialist klantenservice Beleggingen. Er gelden op dit moment geen reguliere targets voor deze functie, kwaliteit, optimale service en proceskennis/verbeteringen zijn erg belangrijk op de afdeling.

Samen met het team ben jij ook verantwoordelijk voor ondersteunende werkzaamheden;

-opstellen van de vermogensrapportages

-het bewaken van diverse data

-het bereiden van het facturatieproces

-het verwerken van Tax Reclaims

-ondersteunende administratieve taken voor de verwerking van effecten processen van Securities Operations.

Solliciteer direct via de knop!


Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Al meer dan 52 jaar speelt Randstad actief een toonaangevende rol in de arbeidsmarkt. Wij helpen mensen bij het vinden van een baan en geven hun carrières vorm. We staan bedrijven bij om hun doelstellingen te realiseren met de inzet van de beste mensen en de meest innovatieve maatwerkoplossingen.

Wij hebben een landelijk dekkend vestigingsnetwerk van waaruit onze medewerkers dagelijks in gesprek staan met onze klanten en kandidaten. Wij denken graag met u mee. Net zoals we dat doen met de duizenden mensen die dagelijks via Randstad aan de slag zijn en de organisaties die van onze diensten gebruikmaken.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Extra informatie Sollicitatieprocedure
Om te reageren op onze vacatures voer je eenmalig je gegevens in. Hierdoor maak je automatisch een account aan op Mijn Randstad. Vanuit Mijn Randstad reageer je voortaan snel en eenvoudig op vacatures, kun je je gegevens beheren, je sollicitaties of salaris bekijken en nog veel meer.

lees meer

Contactpersoon Randstad Nederland
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Specialist Klantenservice Beleggingen ABN Amro
Score: 8.3
Stemmen: 26

Vergelijkbare vacatures voor in regio Breda Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. Werkzoeken.nl
  2. Vacatures
  3. Breda