user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Service Expert bij Roscom Eindhoven

Vacature Eindhoven

Randstad
  • Randstad Bedrijfsprofiel
  • MBO of hoger
  • Junior niveau
  • Tijdelijk contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Krijg jij heel veel energie van het helpen van mensen? En wil jij service verlenen aan klanten van A-merk telecombedrijven? Dan is deze functie als service expert bij Roscom echt iets voor jou!

Wat ga je doen als service expert bij Roscom?

Samen met een leuk team ga je op afspraak langs bij klanten (van een A-merk telecombedrijf) om hen extra service te bieden of uitleg te geven, bijvoorbeeld over de pakketten die er zijn. Deze klanten hebben van tevoren al aangegeven dat ze hier interesse in hebben. Het draait dus allemaal om service, niet om sales.

Zo bel je om half 11 aan bij Meneer Jansen die al jaren analoog tv-kijkt. Binnenkort moet hij over naar digitale televisie. Meneer Jansen is heel blij dat jij langskomt en hem onder het genot van een kopje koffie meer uitleg geeft. De overstap verloopt hierna megasoepel. Meneer Jansen is hier zo blij mee dat hij je achteraf nog een bedankje stuurt!

Wie ben jij als service expert?

Jij bent een servicegerichte promotiemedewerker en bent uiteraard klantgericht. Je doet heel graag dat stapje extra en bent in staat om een fenomenale eerste indruk te maken. Je weet de precieze vraag bij de klant meteen helder te krijgen en kan daardoor het juiste advies geven: service of verkoop. Je bent een ster in communicatie en wilt altijd de beste resultaten behalen.

Verder ben je inzetbaar tussen maandag en zaterdag (we plannen 3-4 of 5 aaneengesloten dagen dus 24-32 of 40urige werkweek), heb je een rijbewijs en kun je binnen een halfuur in Eindhoven zijn. Ook vind je het leuk om af en toe in een hotel te slapen als je werkt op een locatie die meer dan 1,5 uur rijden is.

Wat krijg je als service expert?

- een baan met een fantastische werksfeer in een superleuk team!

- veel afwisseling en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling

- doorgroeimogelijkheden naar bijvoorbeeld teamleider of projectleider

- €10,75 bruto p/u bij 21+ jaar of ouder

- reistijd wordt vergoed!

Dus, wil jij zo snel mogelijk aan de slag in het enthousiaste team van Roscommers? Neem dan snel contact op met Caroline Maandag 040-2606302 of solliciteer meteen door je CV te mailen via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.! Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Al meer dan 52 jaar speelt Randstad actief een toonaangevende rol in de arbeidsmarkt. Wij helpen mensen bij het vinden van een baan en geven hun carrières vorm. We staan bedrijven bij om hun doelstellingen te realiseren met de inzet van de beste mensen en de meest innovatieve maatwerkoplossingen.

Wij hebben een landelijk dekkend vestigingsnetwerk van waaruit onze medewerkers dagelijks in gesprek staan met onze klanten en kandidaten. Wij denken graag met u mee. Net zoals we dat doen met de duizenden mensen die dagelijks via Randstad aan de slag zijn en de organisaties die van onze diensten gebruikmaken.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Extra informatie Sollicitatieprocedure
Om te reageren op onze vacatures voer je eenmalig je gegevens in. Hierdoor maak je automatisch een account aan op Mijn Randstad. Vanuit Mijn Randstad reageer je voortaan snel en eenvoudig op vacatures, kun je je gegevens beheren, je sollicitaties of salaris bekijken en nog veel meer.

lees meer

Contactpersoon Randstad Nederland
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Service Expert bij Roscom Eindhoven
Score: 9.0
Stemmen: 50

Vergelijkbare vacatures voor in regio Eindhoven Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. Werkzoeken.nl
  2. Vacatures
  3. Eindhoven