user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature vacature sales Leeuwarden

Vacature Leeuwarden

Randstad
  • Randstad Bedrijfsprofiel
  • MBO of hoger
  • Junior niveau
  • Vast contract
  • 12 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Wil jij jezelf blijven ontwikkelen en ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder:

Omschrijven vrienden en familie jou als een echte winnaar en ga jij altijd tot het uiterste om iets voor elkaar te krijgen? Wil je daarnaast vrij zijn in het indelen van je eigen uren(min 12 uur pw tot max 40 uur pw)? Dan zijn wij op zoek naar jou. Als sales specialist voor het team Ziggo zakelijk in Leeuwarden ga jij aan de slag om nieuwe, oude en bestaande klanten te benaderen.
In deze functie probeer jij een passend aanbod te doen om het klantenbestand van Ziggo uit te breiden. Door jouw enthousiasme en goede communicatieve vaardigheden kom jij er achter wat de klant echt nodig heeft en kun je een passend aanbod doen.

Voor deze functie zijn wij op zoek naar daadkrachtige persoonlijkheden die zich tot volwaardig salesprofessional willen ontwikkelen en daarbij deel uitmaken van het leukste team van Leeuwarden.

Heb jij nog geen sales ervaring opgedaan? Dat geeft helemaal niks, het belangrijkste is dat je jezelf wilt ontwikkelen en hier graag meer over wil leren. Elke maand staat er een training gepland, zodat jij op ieder moment kan instromen. Dit is een twee daagse training waarin je productkennis van Ziggo op doet maar ook sales vaardigheden aangeleerd krijgt. Na deze twee daagse training kun jij jezelf flexibel inplannen met een minimaal aantal uren per week van 12 en een maximaal aantal uren van 40 per week. Je krijgt intensieve begeleiding op de werkvloer en wordt opgeleid tot commerciële sales topper.

De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 0900 - 2100.

Graag kom ik met je in gesprek als:
- Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden;
- Je tussen de 12 - 40 uur wil werken(vrij in te delen, werkdagen zijn ma-vrij);
- Je bent beschikbaar om twee dagen van 0900 - 1700 uur om de training te volgen;
- Niet bang bent om een nieuwe uitdaging aan te gaan.

Wij bieden jou:
- Een fijn salaris van € 9,50 per uur;
- Je maakt kans op bonussen, afhankelijk van prestaties;
- Mooie trainingen om jezelf volledig te ontwikkelen;
- Je hebt een leuke werkplek binnen een gedreven team;
- Een mooie werkervaring voor op jouw CV.
Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Al meer dan 52 jaar speelt Randstad actief een toonaangevende rol in de arbeidsmarkt. Wij helpen mensen bij het vinden van een baan en geven hun carrières vorm. We staan bedrijven bij om hun doelstellingen te realiseren met de inzet van de beste mensen en de meest innovatieve maatwerkoplossingen.

Wij hebben een landelijk dekkend vestigingsnetwerk van waaruit onze medewerkers dagelijks in gesprek staan met onze klanten en kandidaten. Wij denken graag met u mee. Net zoals we dat doen met de duizenden mensen die dagelijks via Randstad aan de slag zijn en de organisaties die van onze diensten gebruikmaken.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Extra informatie Sollicitatieprocedure
Om te reageren op onze vacatures voer je eenmalig je gegevens in. Hierdoor maak je automatisch een account aan op Mijn Randstad. Vanuit Mijn Randstad reageer je voortaan snel en eenvoudig op vacatures, kun je je gegevens beheren, je sollicitaties of salaris bekijken en nog veel meer.

lees meer

Contactpersoon Randstad Nederland
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Vacature sales Leeuwarden
Score: 7.0
Stemmen: 13

Vergelijkbare vacatures voor in regio Leeuwarden Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. Werkzoeken.nl
  2. Vacatures
  3. Leeuwarden